"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Σιγή ιχθύος …. από τους Τρικαλινούς βουλευτές

lafarm

Σχετικά άρθρα

Επειδή στην τοπική κοινωνία υπάρχει μια ισχυρότατη πλειοψηφία η οποία δεν μπορεί να καταπίνει αμάσητα την τρέχουσα επικαιρότητα αναφορικά με τον δημόσιο διάλογο για τα τεκταινόμενα στους Ιερούς βράχους των Μετεώρων θα πρέπει να οι κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι να πάρουν θέση.

Δεν είναι δυνατόν , οι κατά τα άλλα λαλίστατοι , τέσσερις βουλευτές να τηρούν σιγή ιχθύος για ένα θέμα που προκαλεί έντονες αντιδράσεις . 

Ούτε ο δήμαρχος Καλαμπάκας παίρνει θέση . 

Ο κ Κώστας Σκρέκας πριν από ένα μήνα περίπου είχε καταθέσει στη βουλή πρόταση με άλλους βουλευτές της Ν.Δ. για το “τάμα του έθνους”.

Οι κ.κ. Σάκης Παπαδόπουλος , Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης που φωτογραφίζονται με τους Γέροντες στα Μετέωρα είχαν συνάντηση με την Υπουργό Πολιτισμού και “ναι μεν αλλά”…

Μόνο ο Χρήστος Μιχαλάκης – άσχετα αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί – κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις . 

Πολλά είναι αυτά είχαν περνούν από το μυαλό συμπολιτών και βέβαια   το νήμα που συνενώνει τις σκόρπιες σκέψεις και φτάνει στην εξαγωγή συμπερασμάτων ακούει στη λέξη “ψηφαλάκια”  .

Με βάση τους κανόνες …. . δεν θέλουν να χαλάσουν το χατήρι ούτε των Αγίων Πατέρων ούτε των ” ατάκτων” …. που είναι αντίθετοι με τις ρυθμίσεις στο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς που είναι τα Μετέωρα .  

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πρώτα και πάνω από όλα είναι Φάρος της Ορθοδοξίας και μετά όλα τα άλλα…μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς κτλ που εφευρίσκουν οι αθεόφοβοι και υστερόβουλοι πολίτες και πολιτικοί.
    Ας πάνε στη Μέκκα, στο Βατικανό να ζητήσουν κάτι ανάλογο!
    Εδώ έχουν στόχο την πίστη και το φρόνημα μας.
    Για αυτό κοι οι πολιτικοί μας προβληματίζονται να εκφέρουν άποψη.
    Οι Ορθοδοξία τελει υπό διωγμό και πάλι.
    Τα λιοντάρια της Νέας Τάξης και της Πανθρησκειας μας κατασπαράζουν.
    Η Αλήθεια θα νικήσει!
    Χριστός Ανέστη !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης