"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Σκληρή απάντηση Σωτήρη Μπλέτσα στην εφημερίδα «Δημοκρατία»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σκληρή απάντηση στην εφημερίδα «Δημοκρατία» που με σημερινό της πρωτοσέλιδο γραφεί για τον ίδιο: Φιδι των Σκοπίων με το ΠΑΣΟΚ», η Φώφη κατεβάζει υποψήφιο βουλευτή στέλεχος του «Ουράνιου Τόξου», δίνει ο Σωτήρης Μπλέτσας που ζητά από την  εφημερίδα δήλωση συγγνώμης για τα όσα ψευδή και συκοφαντικά σε βάρος του παρουσιάστηκαν στο άρθρο.

«Η δήλωση του Σωτήρη Μπλέτσα

Προς:

  1. Ιωάννη Φιλιππάκη, εκδότη
  2. Δημήτρη Ριζούλη, διευθυντή
  3. Ανδρέα Καψαμπέλη, διευθυντή σύνταξης

Κύριοι,

με τεράστια έκπληξη διαπίστωσα ότι στο  υπ’ αριθ. 2.502 φύλλο της 28ης Ιουνίου 2019 της εφημερίδας σας, τόσο στην πρώτη σελίδα όσο και σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην τρίτη σελίδα αυτού, εμπεριέχονται δημοσιεύματα, τα οποία φέρονται κατά του προσώπου μου απευθύνοντάς μου βαρύτατους χαρακτηρισμούς και ανυπόστατες αιτιάσεις. Μάλιστα, το πρωτοσέλιδο του ανωτέρω φύλλου της εφημερίδος σας αναπαράχθηκε αυθημερόν σε πλήθος ηλεκτρονικών σελίδων στο διαδίκτυο.

Ενόψει των ανωτέρω, διαμαρτύρομαι εντόνως για τα όσα ψευδή και συκοφαντικά σε βάρος μου δημοσιεύτηκαν στο ως άνω φύλλο της εφημερίδας σας, σας αποστέλλω συνημμένο το υπό σημερινή ημερομηνία Δελτίο Τύπου σε απάντηση των άνω δημοσιευμάτων, και σας καλώ με την παρούσα, όπως προβείτε:

α) δημοσίως σε επανορθωτικό δημοσίευμα στο αμέσως επόμενο καθημερινό φύλλο της εφημερίδας σας, αλλά και στο φύλλο της «κυριακάτικης δημοκρατίας» της προσεχούς Κυριακής 30.6.2019, προς αποκατάσταση της αλήθειας και της πληγείσας τιμής και υπόληψής μου, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου μόνου του Ν. 1178/1981

β) σε δημόσια δήλωση συγγνώμης για τα όσα ψευδή και συκοφαντικά σε βάρος μου παρουσιάστηκαν στο άρθρο των δημοσιογράφων της εφημερίδας σας,

άλλως ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ρητά ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου εναντίον σας προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Σωτήρης Μπλέτσας

Υποψήφιος Βουλευτής ΚΙΝΑΛ Νομού Τρικάλων

Αρχιτέκτων Μηχανικός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης