"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Σοκ στο 90’!!! – Έχασε ο ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 2 – 1 από την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισαν τα Τρίκαλα από την Αναγέννηση στο δυτικοθεσσαλικό ντέρμπι με γκολ του Υφαντή στην εκπνοή του αγώνα.

Τα Τρίκαλα μπορούσαν να πάρουν σίγουρα κάτι καλύτερο από το παιχνίδι, ευτύχησαν να προηγηθούν αλλά η Αναγέννηση έκανε την ολική ανατροπή, ισοφάρισε γρήγορα και στην εκπνοή πήρε την νίκη και με τα δύο γκολ των γηπεδούχων να προέρχονται από ολιγωρίες της άμυνας.

https://youtu.be/z8hHWkxOUSQ?t=227

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο όπου τα Τρίκαλα είχαν την μοναδική καλή στιγμή (στο 5’ με τον Δουκάκη) η Καρδίτσα μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη. Ωστόσο τα Τρίκαλα ήταν αυτά που βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 52’ με τον Κουσκουνά να ευστοχεί από την άσπρη βούλα σε πέναλτι που κέρδισε ο Δουκάκης σε ανατροπή του από τον Κισκαμπάνη.

Η Αναγέννηση όμως κατάφερε αμέσως να ανταποδώσει το γκολ που δέχτηκε χάρη στην γενναιοδωρία των αμυντικών των Τρικάλων αλλά και του Σικαλιά που ολιγώρησαν σε μια χαλαρή μπαλιά με τον Γκόλια από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Η Αναγέννηση μετά την ισοφάριση ήταν καλύτερη, έπαιξε με περισσότερο πάθος για να φτάσει τελικά στην νίκη με 2-1.

sportrikala

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης