"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.4 C
Trikala

Σούλα Μερεντίτη : Το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται κι ο Θεός

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το 2010 με απόφαση της ηγεσίας του κόμματος, όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έδωσαν 2 μισθούς ο καθένας για την αντιμετώπιση της δεινής οικονομικής κατάστασης της χώρας. Χωρίς διαφήμιση, χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς αλληλοσυγχαρητήρια.

Αυτό ως απλή υπενθύμιση, γιατί εξοργίζομαι με όλα αυτά τα περί «πρώτης φοράς…»

Το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται κι ο Θεός.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λογικό ήταν αφού εκείνο το διάστημα (και για πολλά χρόνια μετέπειτα) έρχονταν έτοιμα τα μνημόνια και οι εφαρμοστικοί τους νόμοι από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο . Απλά μετάφραση χρειάζονταν.

  2. Οποιαδήποτε καλή κουβέντα για τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ του 2010 ισοδυναμεί με κατηγορώ για την διαχείρηση Καραμανλή 2007-2009. Κι αυτό ενοχλεί εκτός από τον αεικίνητο και πάρα πολλούς άλλους. Και πολιτικούς και άλλους ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες. Όταν απομακρυνθεί τελείως ο κίνδυνος για ενοχοποίηση του Ραφηνάτου θα δούμε πιο αντικειμενικές προσεγγίσεις για το τι μας οδηγούσε στην χρεοκοπία και στην δραχμή.

  3. Δώσατε μια φορά εσείς και μια η ΝΔ και νομίζετε ότι κάτι κάνατε…! Έχετε φάει τους μισθούς του λαού στο πολλαπλάσιο, μίζες, λαδώματα και θα έπρεπε να ντρέπεστε πού υπάρχετε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης