"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.6 C
Trikala

Στα πέναλτι θα κριθεί το σούπερ ντέρμπι των δύο παθολογικών κλινικών…

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Τρικάλων αναμένεται να διεξαχθούν στις 4 Αυγούστου.

Όλα δείχνουν ότι πάμε για σούπερ ντέρμπι αφού δύο πολύ αγαπητοί γιατροί αναμένεται να ζητήσουν την ψήφο των συναδέλφων τους .

Πρόκειται για τους διευθυντές των δύο Παθολογικών Κλινικών, Άγγελο Ζορμπά και Στέφανο Μυλωνά οι οποίοι ρίχνονται στη μάχη της προεκλογικής κούρσας .

Στέφανος Μυλωνάς και Άγγελος Ζορμπάς , πρώην Πασόκοι και νυν κομματικά άστεγοι , με συμμετοχή στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ενώ στις δημοτικές εκλογές στήριξαν Γιώργο Καϊκη.

O εκπρόσωπος της “επάρατης δεξιάς” Γιώργος Τσίγκας λόγω υποχρεώσεων δεν θα είναι υποψήφιος.

Venceremos!

Γκoοοοοοοοολ!!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αχ! Τα σχόλια όλα τα λεφτά! Διαβάζω… Πρώην Πασόκοι… ΟΚ! Νυν κομματικά άστεγοι… (ώπα, ώπα…) με συμμετοχή στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία (χμ!) και στήριξαν Καΐκη για τις Δημοτικές εκλογές! Τώρα πραγματικά το τερματίσαμε!!! Μπερδεμένα πράματα λέμε! Και το κάναμε ακόμα χειρότερο αναφέροντας τα περί του εκπροσώπου της “επάρατης” δεξιάς που απέχει λόγω υποχρεώσεων. Εγώ ήξερα ότι οσονούπω βγαίνει στην σύνταξη ο άνθρωπος! Ζούμε μεγάλες στιγμές! Αναμένουμε νεότερα με το ενδιαφέρον στα ύψη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης