"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Στα Τρίκαλα ο αν. υπουργός περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Από την Καρδίτσα θα ξεκινήσει την τριήμερη περιοδεία του στη Θεσσαλία ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιάννης Τσιρώνης. Αύριο στις 11 το πρωί θα συναντηθεί με τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο, ενώ στη 1 το μεσημέρι θα έρθει στα Τρίκαλα όπου και θα επισκεφθεί τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη. Το θέμα του φράγματος Μεσοχώρας και άλλα περιβαλλοντικά ζητήματα θα τεθούν στο τραπέζι των επαφών. Στις 4 το απόγευμα ο κ. Γιάννης Τσιρώνης θα επισκεφτεί την Κρατική Βιομηχανία Ξύλου Καλαμπάκας, προκειμένου να συζητήσει με εργαζόμενους και δασικούς φορείς.
Το πρωί της Κυριακής θα επισκεφθεί τον συνεταιρισμό γαλακτοπαραγωγών («ΘΕΣγάλα – ΠΙΕς») στη Λάρισα, ενώ μετά θα ακολουθήσουν διαδοχικές συναντήσεις με τοπικούς φορείς.
Τέλος τη Δευτέρα στις 10 το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, ενώ στη 1.30 το μεσημέρι θα επισκεφτεί την περιοχή της λίμνης Κάρλας, στην έδρα του φορέα, στο Στεφανοβίκειο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης