"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

Στα Τρίκαλα , την Καλαμπάκα , την Πύλη και τη Φαρκαδόνα η «μαυρογιαλούρικη» τακτική μπορεί να πείσει τους πολίτες ;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Είναι γεγονός, ότι οι δημοτικές εκλογές ενεργοποιούν κοιμισμένες διοικήσεις, που διεκδικούν την επανεκλογή τους και λίγους μήνες πριν τις κάλπες αφυπνίζονται και πιέζουν τα πράγματα ώστε να παρουσιάσουν έργο. 

Και ως δια μαγείας, όλα ομορφαίνουν! Oι γκρίζες πόλεις ξαφνικά γεμίζουν χρώματα.

Τα ίδια και τα ίδια πό την εποχή του Ανδρέα Μαυρογιαλούρου υπουργού “Εθνικής Ανασυγκροτήσεως και Περιθάλψεως μέχρι τους σημερινούς διοικούντες που ακολουθούν την πεπατημένη προκειμένου να ενισχύσουν το προεκλογικό τους προφίλ και να αποσπάσουν ψήφους.

Ωραίο πράγμα οι εκλογές. Δεν προλαβαίνεις να ζητήσεις κάτι και γίνεται! Δεν είναι εξουσία αυτή. Η νεράιδα με το μαγικό ραβδί είναι. Μέσα σε λίγους μήνες καταφέρνει να κάνει όσα δεν έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Mια ματιά κάτω από τις αναρτήσεις των υποψηφίων για τα “έργα” τους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι αρκετή για να διαπιστώσει κανείς ότι ο κόσμος ξέρει πια…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Απύθμενη υποκρισία

    Τουλάχιστον ο Μαυρογιαλούρος της γνωστής, αλλά πολύ διδακτικής Ελληνικής ταινίας είχε τη συναίσθηση των ευθυνών του και παραιτήθηκε. Είχε φιλότιμο, κάτι που δεν το έχουν οι σημερινοί πολιτικοί “Σωτήρες” και ”Φωστήρες” μας. Όλοι κυνηγούν την ψήφο του Λαού, με υποσχέσεις και λόγους που ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν. Εν γνώσει τους μας λένε ψέματα, ενώ η υποκρισία τους είναι καταφανώς διακριτή και διαχέετε ασύστολα από την κάθε τους πράξη και ενέργεια ιδίως την προεκλογική περίοδο. Η προεκλογική περίοδος διακρίνετε από ένα ανήθικο κυνήγι της ψήφου με μοναδικό σκοπό την καρέκλα, και μετά τα ξεχνούν όλα. Αυτή δυστυχώς είναι η αλήθεια.
    Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στο Νομό μας αλλά σε όλη τη Χώρα. Ένα πλήθος αυτόκλητων σωτήρων, πολλοί από τους οποίους με τις πράξεις των και τις πολιτικές των κομμάτων τους έφεραν τη φτώχεια και τη δυστυχία στο Λαό μας, ζητούν ξανά την ψήφο του για να τον σώσουν. Τόση απύθμενη υποκρισία ποτέ άλλοτε δεν ξανάζησε ο Λαός μας. Ας το σκεφθεί την ημέρα των εκλογών.

    Παραθέτω τμήμα παλαιότερου σχετικού σχολίου σε ποίηση.

    “και σύ πολίτη πρόσμενε
    στη φτώχια βουτηγμένος
    να δεις το φως να έρχεται
    από τους πουλημένους.

    Μα μην προσμένεις και πολύ
    σου τρώνε την ψυχή σου
    ή με την ψήφο ή με ραβδί
    δείξ’ τους τη δύναμη σου.”
    Δικαιόπολης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης