"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Στα Τρίκαλα BC Aries ο Σχορτσανίτης!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έτοιμος για το δικό του μεγάλο come back είναι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο οποίος από το απόγευμα της Τετάρτης (18/10) θα βρίσκεται στα Τρίκαλα και την Πέμπτη(19/10) θα προπονηθεί με την ομάδα του Κώστα Μέξα.

Στα Τρίκαλα BC Aries ο Σχορτσανίτης!

Tα Τρίκαλα θέλουν να ενισχυθούν ενόψει της συνέχειας της σεζόν, έχοντας ως στόχο τη γρήγορη παραμονή. Η απόκτηση του Κώστα Βασιλειάδη ήταν… ένεση εμπειρίας για την ομάδα του Κώστα Μέξα, όμως δεν ήταν η μοναδική κίνηση των Θεσσαλών τις τελευταίες μέρες.
Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι της ομάδας προχώρησαν και την υπόθεση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο «Big Sofo» ήταν ελεύθερος στην αγορά και το απόγευμα της Τετάρτης (18/10) θα βρίσκεται στην πόλη των Τρικάλων, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.
Παράλληλα δεν θα χάσει καθόλου χρόνο, καθώς την Πέμπτη (19/10) θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνησή του με την ομάδα του Κώστα Μέξα, επιστρέφοντας, στην ουσία, στη δράση.
Την περσινή σεζόν ο Σχορτσανίτης βρέθηκε στον Απόλλωνα Πάτρας, ωστόσο χτύπησε στην πρώτη του προπόνηση με τους Πατρινούς και δεν κατάφερε να αγωνιστεί με τους Αχαιούς.

sdna.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης