"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.3 C
Trikala

Στην τελική ευθεία για το παζάρι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι παράγκες στήνονται. Ο φωτισμός τοποθετείται. Τα παιχνίδια είναι σχεδόν έτοιμα. Οι ξυλουργοί βάζουν τους τελευταίους πασσάλους και η διαδικασία για το παζάρι του 2014 βρίσκεται στην τελική ευθεία. Από την ερχόμενη Κυριακή, στη γνωστή τοποθεσία, στις Καρυές, το διάσημο τρικαλινό παζάρι ανοίγει τις πύλες του προς τους τρικαλινούς της πόλης και του νομού, αλλά και τους κατοίκους άλλων νομών, που το προτιμούν.
Λίγο πριν την έναρξη, και με αυξημένο το ενδιαφέρον των εμπόρων, οι οποίοι προσέρχονται και πάλι στα Τρίκαλα, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και ο αντιδήμαρχος κ. Αλ. Πολυμερόπουλος βρέθηκαν στον χώρο του παζαριού. Κυρίως σκοπός της επίσκεψης ήταν να διαπιστωθεί, αρχικώς, ποια η κατάσταση των χώρων αρμοδιότητας των υπηρεσιών των οποίων προΐσταται ο κ. Πολυμερόπουλος, δηλαδή οι κοινόχρηστοι χώροι και η καθαριότητα πέριξ του παζαριού. Στη συνέχεια ο κ. Παπαστεργίου επισκέφθηκε και συνομίλησε με τους εργαζόμενους στα διάφορα συνεργεία που εργάζονται στο παζάρι. Εγιναν και συναντήσεις με κατοίκους της περιοχής.
Η νέα δημοτική αρχή, παρότι δεν ήταν αυτή που ξεκίνησε τις διαδικασίες για τη διεξαγωγή της ετήσιας εμποροπανήγυρης, τις ολοκλήρωσε, θέτοντάς τη ως άμεση προτεραιότητα.
Κυρίαρχο μέλημα είναι η ενίσχυση του πανηγυριού, που αποτελεί κορυφαίο εμπορικό, πολιτισμικό, κοινωνικό γεγονός, προκειμένου να μετατραπεί σε γιορτή για την πόλη και τον Δήμο.

pazari2pazari3pazari4pazari6pazari7

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης