"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Στις κάλπες με άστατο καιρό

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με άστατο καιρό και βροχές φαίνεται ότι θα πάμε στις κάλπες την Κυριακή, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Ειδικότερα, για αύριο Παρασκευή στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές, ενώ πρόσκαιρη εξασθένηση αναμένεται από το βράδυ στην ανατολική ηπειρωτική χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 Μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά θα φτάσουν τα 8. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμαίνεται σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Το Σάββατο και την Κυριακή, ημέρα των εκλογών, στα δυτικά και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος, κατά περιόδους νεφελώδεις με σποραδικές βροχές αλλά και διαστήματα βελτίωσης. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Από το απόγευμα της Κυριακής σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά θα φτάσουν τα 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη στα δυτικά, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Λίγα χιόνια θα πέσουν τοπικά σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της δυτικής και βόρειας χώρας. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα της Τρίτης και από τα δυτ8ικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 4 με 6 Μποφόρ, ενώ την Τρίτη σταδιακά από τα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση κυρίως στα βόρεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης