"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Στον Δήμαρχο Kαλαμπάκας 4.000 υπογραφές αντιτιθέμενων στις απαγορεύσεις στα Μετέωρα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με την επίδοση των υπογραφών στον Δήμαρχο Καλαμπάκας ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η σημερινή κινητοποίηση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Καλαμπάκας που αντιτίθενται στις προτεινόμενες νέες απαγορεύσεις στον ιερό χώρο των Μετεώρων.

Επιτροπή των αντιτιθεμένων με επικεφαλής τον Βασίλη Θεοδώρου επέδωσε στον Δήμαρχο έγγραφο με 4.000 περίπου διαδικτυακές και μη υπογραφές, ζητώντας την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας με σκοπό την έκδοση απόφασης – γνωμοδότησης που να ζητά από το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας να μην γνωμοδοτήσει αύριο Τρίτη επί του Σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος και να ζητήσει το «πάγωμά του» μέχρι την ολοκλήρωση δημόσιας διαβούλευσης επί του θέματος.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας Ζώης Χαλατσάκης ενημέρωσαν τα μέλη της Επιτροπής για τα διαδικαστικά περί σύγκλισης έκτακτης συνεδρίασης, είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνει και σημείωσαν ότι αν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα την ανακοινώσουν.

Φεύγοντας ο κ. Θεοδώρου είπε στον Δήμαρχο Καλαμπάκας ότι πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη του την άποψη 4.000 πολιτών του Δήμου Καλαμπάκας που ζητούν τη σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου.

tameteora.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης