"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.4 C
Trikala

Στον ιδιωτικό τομέα οποιοσδήποτε υπεύθυνος είχε κάνει τόσο σοβαρό λάθος και σπαταλούσε 6,5 εκατομμύρια ευρώ θα είχε σίγουρα απολυθεί από τη θέση του

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κώστας Κωστούλας

Τελειώνει ο Σεπτέμβριος και ακούσαμε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου να δηλώνει πως περιμένουν τις σωστές διαστάσεις από το Υπουργείο Υγείας για να συνεχιστεί ο διαγωνισμός για τις μάσκες.

Τα σχολεία όμως έχουν ανοίξει κανονικά, τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς και η εξάπλωση του κορονοϊού δεν μπορεί να περιμένει.

Η κυβέρνηση είχε αναλάβει να μειώσει τον αριθμό μαθητών ανά τάξη και να αυξήσει τις αίθουσες διδασκαλίας. Αντ’ αυτού όμως μοιράζει παγουρίνια και δεν μπορεί να κάνει μια μετατροπή από ίντσες σε εκατοστά για τις προστατευτικές μάσκες

Η επίσημη απάντηση για το φιάσκο με τις μάσκες επιβεβαιώνει ότι μας περνάνε για ανόητους και κοινώς μας κοροϊδεύουν: “Οι διαστάσεις είναι σύμφωνες με τις αντίστοιχες διεθνείς προδιαγραφές.

Πλην όμως, αφορούσαν στο μέγεθος του υφάσματος πριν από τη συρραφή του και όχι το τελικό μέγεθος των δύο τύπων μασκών.

Η διατύπωση της συγκεκριμένης διάκρισης μεταξύ αρχικής και τελικής διάστασης δεν ήταν σαφής, με αποτέλεσμα αριθμός από τις μάσκες που διανεμήθηκαν να έχει μέγεθος μεγαλύτερο του ενδεδειγμένου.”

Εγώ ξέρω πως στον ιδιωτικό τομέα οποιοσδήποτε υπεύθυνος είχε κάνει τόσο σοβαρό λάθος και σπαταλούσε 6,5 εκατομμύρια ευρώ θα είχε σίγουρα απολυθεί από τη θέση του.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης