"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

Στον Παναθηναϊκό, o 16χρονος καλαθοσφαιριστής Θανάσης Αμβράζης

lafarm

Σχετικά άρθρα

O Παναθηναϊκός επενδύει σημαντικά και για το μέλλον, ντύνοντας στα πράσινα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ!
Ο λόγος για τον Θανάση Αμβράζη, το 16άχρονου γκαρντ-φόργουορντ από τα Τρίκαλα, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «πράσινους».
Η μεταγραφή του Αμβράζη αποτελεί μια συνέχεια του πλάνου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να επενδύσει στο ελληνικό στοιχείο φέρνοντας στην ομάδα έναν από τους καλύτερους αθλητές της ηλικίας του.
Ο 16άχρονος άσος προέρχεται από τον Κρόνο Τρικάλων και έχει όλες τις περγαμηνές να κάνει μεγάλη καριέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του παίκτη στο paobcacademy.gr:
«Το εφηβικό τμήμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Αμβράση (1,96μ., 16χρ.). Ο Αμβράζης γεννήθηκε στα Τρίκαλα στις 23/5/2000, έχει ύψος 1,96μ. και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Κρόνο Τρικάλων.
«Ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα», τόνισε αρχικά ο νεαρός γκαρντ-φόργουορντ και εξήγησε: «Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που αγαπούσα από μικρός και ήταν όνειρό μου να φορέσω αυτή τη φανέλα από τη στιγμή που ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πως βρίσκομαι σε άλλη… διάσταση. Τώρα δεν είναι ώρα για πολλά λόγια αλλά για πολλή δουλειά. Ξέρω πως πρέπει να δουλέψω σκληρά υπό την καθοδήγηση των προπονητών μου και να βελτιώνομαι συνεχώς. Παράλληλα, θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας που με επέλεξαν».
Όσο για τους μελλοντικούς τους στόχους; «Θέλω κάποια στιγμή να παίξω στην πρώτη ομάδα και να ζήσω μαζί της μεγάλες στιγμές. Να αγωνιστώ στο ΟΑΚΑ μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού».
Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το αν είχε κάποιο ίνδαλμα, ήταν ξεκάθαρος: «Ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Σπουδαίος αθλητής και εξαιρετικός άνθρωπος, πρότυπο για κάθε νέο παιδί εντός και εκτός παρκέ»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης