"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Στο “πλευρό” των διωκόμενων συνδικαλιστών και δημοσιογράφων ο τοπικός Σύριζα

lafarm

Σχετικά άρθρα

H N.E. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή της στους διωκόμενους συνδικαλιστές, καθώς και στους δημοσιογράφους, σχετικά με τη υπόθεση της εταιρείας καθαριότητας του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Η παρουσία των εργολάβων καθαριότητας στα ελληνικά νοσοκομεία σηματοδοτεί ένα καθεστώς, το οποίο συνδέεται με το ιδιαίτερα αυξημένο κόστος παροχής υπηρεσιών, με την  αδιαφάνεια και τις συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα.

Η μήνυση του εργολάβου καθαριότητας εναντίον των εννέα αλληλέγγυων και των  δημοσιογράφων αποτελεί  μία κίνηση που αποσκοπεί στην επιβολή ενός κλίματος αυταρχισμού, καταστολής και τρομοκράτησης στους χώρους δουλειάς. Στρέφεται εναντίον της εργασιακής αλληλεγγύης και της αδέσμευτης λειτουργίας του Τύπου.

Οι εργαζόμενοι, με όπλο τη συσπείρωση και την ενότητά τους, οφείλουν να πάρουν   την υπόθεση αυτής της δίκης στα χέρια τους, μέχρι την τελική δικαίωση.

 

Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνουν όλα αυτά που λέει ας καταργήσει τις εργολαβίες στα νοσοκομεία και να προσλάβει βοηθητικό και υγειονομικό προσωπικό κι ας αφήσει τα παραμύθια… Οι προηγούμενες κυβερνήσεις έφεραν τους εργολάβους για να γίνουν νταβατζήδες με τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων και του λαού… ο ΣΥΡΙΖΑ τους στρώνει κόκκινο χαλί για να γινουν χαλιφηδες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης