"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Στρεβλή η ιεράρχηση προτεραιοτήτων στη Καλαμπάκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ακολουθώντας την καθοδηγούμενη επικαιρότητα των ημερών και τις επιταγές του πρωθυπουργού κ.Μητσοτάκη, η κομματική οργάνωση Μετεώρων της ΝΔ διοργάνωσε εκδήλωση για τον αντικαπνιστικό νόμο. 

Παρασυρμένη φαίνεται η ΔΗΜ.ΤΟ της περιοχής από την υποκριτική αντίθεση των ΜΜΕ και της Κυβέρνησης για το κάπνισμα που αφού έλυσαν και εξάντλησαν όλα τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν το τόπο, ασχολούνται εσχάτως με τα ελάσσονα.

Άλλωστε η αντικαπνιστική εμμονή των “χαρισματικών” και “αρίστων”της παράταξης δεν είναι τυχαία, αφού μοναδικό σκοπό έχει να αποπροσανατολίσει τη κοινή γνώμη από τις αστοχίες της κυβέρνησης και τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα και τις τοπικές κοινωνίες.

Θα περίμενε κάποιος να γίνει μια ημερίδα στη Καλαμπάκα για την οικονομική υστέρηση του Δήμου και το κρίσιμο για την ανάπτυξη έργο του Ε-65, ιδιαίτερα μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού υποδομών κ Κώστα Καραμανλή, που παραπέμπει την υλοποίηση του οδικού άξονα στις ελληνικές καλένδες η για τη σιδηροδρομική Εγνατία που η κατασκευή της χάνεται στο άπειρο.

Προτιμήθηκε όμως κάτι πιο ανώδυνο, που θα προσέδιδε τη πολυπόθητη προβολή και θα ήταν σύμφωνο με τις επιταγές του αρχηγού, ενώ δεν θα έφερνε σε δύσκολη θέση τους πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς ταγούς του νομού, που σφυρίζουν αδιάφορα στα δύσκολα.

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης