"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14 C
Trikala

Συγκέντρωση και πορεία για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συγκέντρωση και πορεία, πλατεία Ρήγα Φεραίου , 6 Δεκεμβρίου , 7 μ.μ.

Με τους ήχους των εξεγέρσεων από τη Λατινική Αμερική και τη Μέση Ανατολή να διακόπτουν το νανουριστικό σκοπό της «επιστροφής στην κανονικότητα», η κυβερνητική εκστρατεία «νόμος, τάξη, κέρδος» συναντά μεγαλύτερη αντίσταση από όσο υπολόγιζαν τα επιτελεία της τρομολαγνείας. Το εκβιαστικό και ρεβανσιστικό τελεσίγραφο του «σερίφη» Χρυσοχοΐδη περί εκκένωσης των καταλήψεων κτιρίων πριν τις 6 Δεκέμβρη, δεν μπορεί να κάμψει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις της νεολαίας, αλλά και εργαζομένων, που επεκτείνονται.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τη νεολαία και τον κόσμο της ανεργίας, της υποαπασχόλησης, της “ελαστικής” και “μαύρης” εργασίας, τους μαθητές και τους φοιτητές, την Παρασκευή 6 Δεκέμβρη να βγούμε μαχητικά, μαζικά και αποφασιστικά στους δρόμους και να διαδηλώσουμε για τις ανάγκες και τα δικαιώματά μας, για τα όνειρά μας για μια καλύτερη ζωή.
Για τον Αλέξη, για τον Δεκέμβρη, για τις εξεγέρσεις του μέλλοντος μας!

Να κάνουμε την οργή μας δύναμη ανατροπής! Στον δρόμο να τσακίσουμε την πολιτική της φτώχειας και του φασισμού, γιατί «Σε αυτούς τους δρόμους σε αυτή την κοινωνία…, οι εξεγέρσεις γίνονται, δεν είναι ουτοπία».

ΛΕΣΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης