"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.5 C
Trikala

Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο

lafarm

Σχετικά άρθρα

metalia mathimatika

Δημόσια συγχαρητήρια προς τους τρεις τρικαλινούς μαθητές, για τις επιτυχίες τους στην 32η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης», απευθύνει ο Δήμαρχος Τρικκαίων. Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου αναφέρεται στη σημασία της διάκρισης, όχι μόνο ως απλής επιβράβευσης κάθε προσπάθειας, αλλά ως «σκαλοπάτι» για συνέχιση της διαμόρφωσης προσωπικότητας, στο πλαίσιο «υπηρέτησης» της επιστήμης.
Το πλήρες κείμενο είναι το ακόλουθο:

Για άλλη μια φορά, μαθητές που φοιτούν σε σχολεία του Δήμου Τρικκαίων απέδειξαν ότι η σκληρή δουλειά σε συνδυασμό με το μεράκι, έχουν αποτελέσματα και σε επίπεδο διακρίσεων. Τρεις μαθητές του Δήμου μας, οι Δημήτρης Λώλας, Βασίλης Τσεπέλε και Κίμωνας Τσιλώνης, κατέκτησαν χρυσά και χάλκινο μετάλλια αντιστοίχως, στην 32η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης».
Δεν είναι μια απλή «συνήθεια» αυτές οι διακρίσεις. Είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς όλων, όσοι ασχολούνται με την επιστήμη των μαθηματικών, μεταδίδοντας γνώσεις και αγάπη στους μαθητές. Και, κυρίως, είναι το αποτέλεσμα της προσωπικής θέλησης του κάθε μαθητή, να αποδείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει και σε διαγωνισμούς., στο πλαίσιο της άμιλλας.
Συγχαίρω τους συντελεστές αυτών των επιτυχιών, εκπαιδευτικούς και γονείς.
Συγχαίρω όλους τους τρικαλινούς μαθητές, που μετείχαν ήδη από την πρώτη φάση των διαγωνισμών της ΕΜΕ.
Συγχαίρω ιδιαιτέρως τους τρεις μαθητές, που επιβεβαίωσαν ότι η γνώση αποτελεί στοιχείο ολοκλήρωσης της προσωπικότητας.
Η διάκριση αυτή αποτελεί οδηγό για ενίσχυση της προσπάθειας των ίδιων και του καθενός, με στόχους την προσωπική βελτίωση, την κοινωνική προσφορά και την κατάκτηση νέων στόχων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης