"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14 C
Trikala

Συγχαρητήρια Δημάρχου στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αγαπητή κ. Διευθύντρια,
Ηταν προφανές ότι η παράδοση της ποιοτικής ενασχόλησης με τη μουσική, που έχει δημιουργηθεί στο Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, θα είχε και έναν – ακόμη έναν – αντίκτυπο σε βραβείο.
Η βράβευση των μαθητών του τμήματος Β1 Γυμνασίου και όσων απαρτίζουν το Σύνολο Σύγχρονης Μουσικής, στη Δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο», αποδεικνύει ότι οι δυνατότητες του Σχολείου – και επομένως και οι προκλήσεις – συνεχώς αυξάνονται. Κάτι που περιποιεί τιμή για την τοπική μας κοινωνία, που ζει κι αναπνέει τον αέρα της υπερηφάνειας για τους διαπρεπείς τρικαλινούς  δημιουργούς της Μουσικής.
Στο πλαίσιο αυτό, σας παρακαλώ να μεταφέρετε τα συγχαρητήριά μου, διερμηνεύοντας τα αισθήματα των Τρικαλινών, στους/στις εκπαιδευτικούς κ.κ. Αθανασία Τσιοτινού, Αθανάσιο Βαγενάς, Ιωάννη Μπέης, Γεώργιο Καρατώλο και Αθανάσιο Τσουκνίδα, για την πρωτοβουλία, την υλοποίηση και τη βράβευση, όπως πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψή σας, στους γονείς – κηδεμόνες των μαθητών/τριών και, κυρίως, στα ίδια τα παιδιά, που συνέθεσαν την ομάδα που εκπροσώπησε επάξια τον Δήμο Τρικκαίων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης