"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

Συλλήψεις και μηνύσεις για ξυλοδαρμό στις εκλογές ΕΠΣ Καρδίτσας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κανονικά διεξάγονται οι εκλογές στην ΕΠΣ Καρδίτσας, την ώρα που ο απερχόμενος πρόεδρος, Μανώλης Παλάσκας μαζί με το υπόλοιπο Δ.Σ., συνελήφθησαν την ώρα της Γενικής Συνέλευσης!

Συγκεκριμένα, ο απερχόμενος πρόεδρος Μανώλης Παλάσκας, έχει συλληφθεί από την αστυνομία μετά από μηνύσεις που κατέθεσαν τα σωματεία τα οποία μέσα στη νύχτα ανέφεραν ότι είχε αποκλείσει από την διαδικασία ο Παλάσκας. Συνελήφθησαν και τα μέλη του Δ.Σ.. Ωστόσο ο ίδιος ο Παλάσκας είχε προχωρήσει σε καταγγελία ότι υπέστη θύμα ξυλοδαρμού στο περιθώριο των εκλογών και υπέβαλλε και μηνύσεις & ενώ καταγγέλθηκε και η παρουσία του Γιάννη Παπαδόπουλου, για τον οποίο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας είχε τονίσει σε ανακοίνωσή του ότι επιχείρησε να παρέμβει στις εκλογές και τον ανέφερε ως πρώην υπάλληλο της ΕΠΟ και συνεργάτη προέδρου μεγάλης ΠΑΕ στην Αθήνα.

Ο Παλάσκας είχε προσπαθήσει μέσω του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ να αποκλείσει από τις εκλογές τους υποψήφιους της αντίπαλης παράταξης, του Χρήστου Σκάρλου χωρίς όμως επιτυχία, κι έτσι αργά το βράδυ της Παρασκευής ανακοίνωσε τα σωματεία που θα έχουν δικαίωμα «παρουσίας και λόγου» στην Γ.Σ. της ΕΠΣ Καρδίτσας. Τα σωματεία που πήγαν να αποκλειστούν κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν μηνύσεις, ζητώντας να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία, κάτι που έγινε με τον Παλάσκα να συλλαμβάνεται κατά την διάρκεια της Γ.Σ. Αυτή την ώρα διεξάγονται κανονικά οι εκλογές χωρίς φυσικά τον Παλάσκα και τα σωματεία που τον στήριζαν τα οποία αποχώρησαν μετά την σύλληψή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης