"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.5 C
Trikala

Συλλαλητήριο από το ΠΑΜΕ αύριο Τετάρτη στην πλατεία Ρήγα Φεραίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κανένας φόβος, καμία υποταγή – Αγώνας για δουλειά με δικαιώματα, ζωή με αξιοπρέπεια», είναι το σύνθημα με το οποίο το ΠΑΜΕ καλεί  τους εργαζόμενους των Τρικάλων να συμμετάσχουν μαζικά στo συλλαλητήριo που διοργανώνει την Τετάρτη 22 Φλεβάρη στα Τρίκαλα. Αυτές τις μέρες Ομοσπονδίες, Συνδικάτα, Εργατικά Κέντρα, Επιτροπές Αγώνα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ διοργανώνουν συλλαλητήρια σε δεκάδες πόλεις όλη της χώρας. 

 Καλούμε τους εργαζόμενους να δώσουν δυναμική, μαζική και αποστομωτική απάντηση στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που με την πολιτική της έχει τσακίσει τα λαϊκά εισοδήματα ενώ κλιμακώνει την επίθεσή της.

Ενδεικτικό της αντεργατικής και ταξικής της πολιτικής είναι η συμφωνία που επετεύχθη την Δευτέρα στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο του Γιουρογκρούπ, για προνομοθέτηση μέτρων που θα εφαρμοστούν μετά το 2018, αποδεικνύοντας ότι τα σήριαλ των αξιολογήσεων, δεν σημαίνουν τίποτα άλλο, παρά νέα -κάθε φορά- πιο σκληρά αντεργατικά μέτρα για την ανάκαμψη του κεφαλαίου, από την καπιταλιστική κρίση. Το νέο πακέτο, που προβλέπει μειώσεις στις συντάξεις και το αφορολόγητο, θα προστεθεί στα άλλα μέτρα της δεύτερης αξιολόγησης, όπως οι ανατροπές στις εργασιακές σχέσεις.

Είναι φανερό, πως ο λαός βρίσκεται μπροστά σε μία νέα φάση όξυνσης της αντιλαϊκής επίθεσης για λογαριασμό του κεφαλαίου, που αν δεν απαντηθεί με αποφασιστικότητα, θα τον φέρει σε ακόμα χειρότερη θέση με την εφαρμογή των μέτρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης