"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Συμμετοχή στη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Δήμος Τρικκαίων και ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων, προσκαλούν νέους, ηλικίας από 6 έως 24 ετών, σπουδαστές μουσικής, μαθητές του Μουσικού Σχολείου, νεαρούς μουσικούς, και οποιονδήποτε ανεξάρτητο νεαρό μουσικό, που θα ήθελε να γίνει μέλος της ΣΟΝT να συμπληρώσει τη συνημμένη Αίτηση Συμμετοχής στην ΣΟΝ και να την καταθέσει στο Τμήμα Πολιτισμού της Διεύθυνσης Παιδείας- Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων (Πνευματικό Κέντρο, 1ος όροφος) μέχρι την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018.

Πριν την κατάθεση της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι, οι γονείς/ κηδεμόνες θα πρέπει να λάβουν γνώση του Καταστατικού Οργάνωσης- Λειτουργίας (ΚΟΛ ) της ΣΟΝ.

Η Αίτηση Συμμετοχής, Ο Κανονισμός Οργάνωσης- Λειτουργίας (ΚΟΛ) βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Τρικάλων και στο μενού της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων http://www.sfmt.gr/aitisi-symmetoxis-son/ ενώ επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να τα παραλάβουν εκτυπωμένα και από το Τμήμα Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου.

Στον ΚΟΛ αναφέρονται ο Σκοπός και οι Δράσεις της ΣΟΝ.

ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Την Αίτηση Συμμετοχής μπορεί να στείλει, το υποψήφιο μέλος, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://www.sfmt.gr/aitisi-symmetoxis-son/, είτε να την υποβάλει ιδιοχείρως στο Τμήμα Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου.

Η αποδοχή αιτήσεων συμμετοχής στην ΣΟΝ θα γίνει έπειτα από ακρόαση στον καλλιτεχνικό Διευθυντή της Ορχήστρας και Μαέστρο των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ Δημήτρη Κτιστάκη.

Τόπος ακρόασης: Η διαδικασία των ακροάσεων θα φιλοξενηθεί από το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων,
Βύρωνος 22, Τρίκαλα.

Ημερομηνία:       Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, ώρα 10:45.

Το Μουσικό Σχολείο, τα Ωδεία, αλλά και όλοι οι πολίτες αυτής της πόλης παρακαλούνται να συνδράμουν την συλλογική αυτή προσπάθεια γιατί το όφελος θα είναι τεράστιο.

Πληροφορίες στα τηλ.:   6998377332 Ευαγ. Ρουσιαμάνης  και 6976802338 Μ. Μητσοπούλου

Δήμος Τρικκαίων

Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης