"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Συνάντηση Κατρούγκαλου-πρώην συμβασιούχων του Δήμου στο Υπουργείο

lafarm

Σχετικά άρθρα

simvasioyxoi katroygkalos

Σε κλίμα εγκάρδιας κατανόησης από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γεώργιο Κατρούγκαλο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας των απολυμένων πρώην συμβασιούχων του Δήμου Τρικκαίων, το μεσημέρι της Τετάρτης στο γραφείο του πρώτου στο ομώνυμοΥπουργείο.
Οι πρώην συμβασιούχοι συνοδευόμενοι από τους βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Σάκη Παπαδόπουλο και Χρήστο Σιμορέλη, του εξέθεσαν μια σειρά από ζητήματα που αφορούσαν τον άδικο διωγμό τους από την εργασία τους ύστερα από πολυετή υπηρεσία, καθώς και τις μεγάλες ανάγκες τόσο των ιδίων και των συναδέλφων τους όσο και του Δήμου Τρικκαίων που παρουσιάζει εμφανή αδυναμία αντιμετώπισης σε βασικά ζητήματα καθημερινότητας λόγω έλλειψης προσωπικού.
symvasioyxoi katrougkalos
Από την πλευρά του ο κ. Κατρούγκαλος άκουσε προσεκτικά τα παραπάνω, αναγνώρισε τη σημαντική προσφορά των συμβασιούχων, παραδέχτηκε την άδικη απόλυση τους λόγω της σκληρής μνημονιακής πολιτικής που ακολουθήθηκε και δεσμεύτηκε ότι το 2016 και εφόσον η οικονομική κατάσταση της χώρας το επιτρέψει, θα προκηρυχθούν νέες θέσεις στις οποίες θα υπάρχει πρόβλεψη για μοριοδότηση των πρώην συμβασιούχων ανάλογα με το χρόνο υπηρεσίας τους, αποκαθιστώντας έτσι την αδικία εις βάρος τους.
Η αντιπροσωπεία των πρώην συμβασιούχων ευχαρίστησε τον Υπουργό για τη θερμή υποδοχή που τους επιφύλαξε και την ευαισθησία που έδειξε στο θέμα, όπως και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, που μεσολάβησαν για την πραγματοποίηση της συνάντησης και υποσχέθηκαν να παρακολουθούν από κοντά και συνέχεια το θέμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης