"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Συναντήθηκε με αξιωματούχους της UEFA και της FIFA ο Λευτέρης Αυγενάκης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τους αξιωματούχους της FIFA (Φούσεκ) και της UEFA (Λάκοβιτς, Ρηγόπουλος, Γεωργίου).

Η συνάντηση επικεντρώθηκε στα θέματα βίας και τα «στημένα» παιχνίδια, ενώ έβγαλε και δύο ειδήσεις.

Η πρώτη έχει να κάνει με το θέμα του στεγάστρου στο Παγκρήτιο Στάδιο, το οποίο είχε μπλοκαριστεί (σ.σ. ελέω ΕΠΟ και της μη εκταμίευσής των κονδυλίων), με αποτέλεσμα να μην μπορεί ν` αγωνιστεί εκεί η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Λύση βρέθηκε μέσω UEFA, αφού όπως ειπώθηκε, στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία υπάρχει ήδη κονδύλι για να γίνουν οι εργασίες στο στέγαστρο, το οποίο και θα «ξεπαγώσει» άμεσα ώστε να ολοκληρωθεί το έργο.

Η δεύτερη είδηση έχει να κάνει με την πρόσκληση που δέχθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού από τον πρόεδρο της UEFA, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Super Cup στην Κωνσταντινούπολη (14 Αυγούστου), ενώ στο περιθώριό του θα έχουν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν από κοντά μείζονα θέματα που αφορούν την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, η οποία είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί και θα εξελιχθεί σε μια καλή συνεργασία, έτσι ώστε να κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να έχουμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, ένα ποιοτικότερο ποδόσφαιρο και να δώσουμε τη δυνατότητα στις οικογένειες να επιστρέψουν ξανά στα γήπεδα.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα από τους υψηλόβαθμους του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, πρέπει κι εμείς από τη δική μας πλευρά να κάνουμε αυτό που πρέπει, και θα το κάνουμε, συνεργαζόμενοι με όλες τις πλευρές για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Ο στόχος είναι κοινός, σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Γι’ αυτό τον λόγο και ξεκινάμε μια προσπάθεια σήμερα, θεμελιώνοντας μια καλή και έντιμη συνεργασία» τόνισε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης