"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.4 C
Trikala

Συναυλία με ολόγιομο φεγγάρι απόψε στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στις 9:30 το βράδυ , το «Μουσείο Τσιτσάνη» σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Τρικάλων παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Όταν σου λέω … φεγγάρι , να βγαίνεις»,  με τραγούδια, ποιήματα και κείμενα για το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, σε σκηνοθετική επιμέλεια Χρ. Χαλβατζάρα.

Τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη. Πλέσσα και άλλων θα αποδώσουν η Αναστασία Σπύρου και ο Κώστας Όκκας,  με τη συνοδεία ορχήστρας και τις ενορχηστρώσεις του Σάκη Κοντονικόλα.

Ποιήματα και κείμενα των Ελύτη, Λόρκα, Ρίτσου, αλλά και των Θεσσαλών ποιητών και συγγραφέων , Κεφάλα, Κυρίτση, Λάνταβου, Μάτζιου , θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Αντονέλα Χήρα και Χρ. Χαλβατζάρας. Τα σκηνικά κατασκεύασε η Geppettto Handmade Art και την επιμέλεια των κειμένων είχε η Βίβιαν Χαλβατζάρα.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους κανόνες και τις σχετικές οδηγίες για την  αποφυγή συνωστισμού με περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Σας προσμένουμε, να ονειρευτούμε, μαζί, κάτω απ’ την πανσέληνο του Αυγούστου, στο ανοιχτό θέατρο του Βυζαντινού  Κάστρου Τρικάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης