"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Συναυλία στο θεατράκι του Ληθαίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο θεατράκι του Ληθαίου μεταφέρονται από την Τρίτη 28 Ιουνίου  οι επιτυχημένες εκδηλώσεις για το 2ο TrikalArt. Το Μουσείο Τσιτσάνη και ο Δήμος Τρικκαίων αναδεικνύουν τον χώρο, με συναυλίες και εκδηλώσεις. Η πρώτη συναυλία είναι ένα αφιέρωμα στους ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΗ- ΜΑΝΩΛΗ ΡΑΣΟΥΛΗ – ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, με τίτλο «Οι Μεγάλοι Απόντες της Θεσσαλονίκης».
Πρόκειται για μεγάλο αφιέρωμα στις τρείς σπουδαίες φυσιογνωμίες του Ελληνικού πολιτισμού, στους τρείς από τους σημαντικότερους δημιουργούς του Ελληνικού τραγουδιού και  κύριους  εκφραστές της «σχολής»  της Θεσσαλονίκης. Ένα αφιέρωμα στους τραγουδοποιούς που έφεραν τον καινούργιο αέρα στην ελληνική μουσική.
Τα τραγούδια του Σταύρου Κουγιουμτζή, του Μανώλη  Ρασούλη και του Νίκου Παπάζογλου θα ακούσουμε στην εκδήλωση που θα γίνει στο ανοιχτό  θεατράκι στο πάρκο των παλιών φυλακών την Τρίτη 28 Ιουνίου.  Με μια παρέα μουσικών και βασικό ερμηνευτή τον Φώτη Θεοδωρίδη θα κάνουμε μια μικρή βόλτα με ήχους και τραγούδια που μιλούν κατευθείαν στις καρδιές μας.
Συντελεστές:
Τραγούδι : Φώτης Θεοδωρίδης
Πιάνο : Σάκης Κοντονικόλας
Μπουζούκι : Βασίλης Μητσιάκης
Κιθάρα : Δημήτρης Τυχάλας
Ωρα έναρξης 21:30. Είσοδος ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης