"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.8 C
Trikala

Συνεργασία των Τρικαλινών εμπόρων με την ATTICA BANK

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων απέστειλε ενημερωτική επιστολή σχετικά με την προσφορά της Τράπεζας Αττικής για την απόκτηση μηχανημάτων POS (χρεωστικών και πιστωτικών καρτών) που εξασφάλισε για τα μέλη του.

ATTICA BANK  2

Η ενημερωτική επιστολή έχεις ως εξής: «Αγαπητοί συνάδελφοι, Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων σε συνεργασία με την Τράπεζα Αττικής (AtticaBank) εξασφάλισε μια συμφέρουσα προσφορά για τα μέλη του για την απόκτηση μηχανημάτων POS(χρεωστικών και πιστωτικών καρτών) με προμήθεια 0,80% επί του ποσού κάθε συναλλαγής. Τα στοιχεία της πρότασης της Τράπεζας Αττικής αναφέρονται παρακάτω: «Οι τερματικές συσκευές EFT/POS και η πλατφόρμα Ηλεκτρονικού Εμπόρου της Attica Bank αποδέχονται όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες VISA & MASTERCARD με την χρήση των οποίων παρέχεται η δυνατότητα πραγματοποίησης: – Συναλλαγών αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών – Συναλλαγών αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών με δόσεις – Παροχή υπηρεσίας ανοιχτής πληκτρολόγησης – Ακύρωσης συναλλαγών – Ταχύτητα και ασφάλεια στην εξυπηρέτηση συναλλαγών – Παρακολούθησης συναλλαγών μέσω e-banking – Δωρεάν τεχνική υποστήριξη

Για κάθε είσπραξη που θα διενεργείται μέσω των EFT/PO, θα παρακρατείται προμήθεια που θα ανέρχεται σε 0,80% επί του ποσού κάθε ολοκληρωμένης και επιτυχημένης συναλλαγής. Κάθε επιτηδευματίας/επιχείρηση, μέλος του Συλλόγου θα καταβάλει στην Τράπεζα το ποσό των πέντε ευρώ (€ 5,00), πλέον Φ.Π.Α. μηνιαίως, ανά τερματική συσκευή, ως διαχειριστικό κόστος (από το 2ο έτος και μετά) για τη δυνατότητα χρήσης του τερματικού αποδοχής καρτών πληρωμής (EFT/POS), ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ το σύνολο των συναλλαγών υπολείπεται των δέκα χιλιάδων ευρώ (€ 10.000) ανά έτος και ανά επιτηδευματία/επιχείρηση, τον εκάστοτε αντίστοιχο μήνα υπολογισμού της ως άνω αμοιβής.

 

Η διαδικασία υλοποίησης της συνεργασίας με τα μέλη ακολουθεί τα παρακάτω βήματα : § Υποβολή στο κατάστημα της AtticaBankσχετικού αιτήματος για τη συνεργασία και την τοποθέτηση συσκευής EFT/POS από κάθε μέλος του Συλλόγου. § Επεξεργασία του αιτήματος.

 

Η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα απόρριψης του αιτήματος οποιουδήποτε μετόχου εφόσον η ίδια κρίνει ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις για την εγκατάσταση της υπηρεσίας. § Τελική απάντηση § Τοποθέτηση συσκευής EFT/POS Η παρούσα πρόταση έχει ισχύ έξι (6) μήνες από την κατάθεση της και η AtticaBankδιατηρεί το δικαίωμα αναπροσαρμογής της πρότασής της, εφόσον : § Παρέλθει άκαρπη η καταληκτική ημερομηνία ισχύος της προσφοράς της, χωρίς να ληφθεί ουδεμία απάντησή σας, §

 

Υπάρξει σημαντική διαφοροποίηση των στοιχείων που αναφέρονται στη Πρόσκλησή σας και ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς. Επίσης τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου εκτός από την τοποθέτηση της συσκευής EFT/POS(μετά την έγκριση της συνεργασίας από την Τράπεζα) θα έχουν τις παρακάτω δυνατότητες μέσω της υπηρεσίας e-bankingτης AtticaBank, χωρίς χρέωση: · Ασφάλειας των πληροφοριών σύμφωνα με το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL128bit · Άμεσης πρόσβασης στην Attica Bank 24 ώρες 7 ημέρες · Ηλεκτρονικού statement λογαριασμού · Πληρωμής εργοδοτικών εισφορών ΙΚΑ · Πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών ΟΑΕΕ · Πληρωμή ΦΠΑ, και λοιπών βεβαιωμένων οφειλών · Πληρωμή μισθοδοσίας · Πληρωμή προμηθευτών, ή συνεργατών · Εξόφληση λογαριασμών ΔΕΚΟ, κινητής τηλεφωνίας κ.α. είτε μέσω πληρωμών είτε μέσω πάγιων εντολών. · Πληρωμές πιστωτικών καρτών της Τράπεζάς μας ή άλλων Τραπεζών · Μεταφορές χρημάτων μεταξύ λογαριασμών · Πλήρους και ευέλικτης διαχείρισης, άμεσης ενημέρωσης και παρακολούθησης όλων των καθημερινών τραπεζικών συναλλαγών · Εξουσιοδότησης σε όσα στελέχη του , απαιτούνται για την κάλυψη των αναγκών του · Μείωσης του κόστους συναλλαγών (προμήθειες – έξοδα) Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι το κόστος αποστολής εμβάσματος μέσω sepaδιαμορφώνεται από € 0,30 έως €3.

 

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι η Τράπεζα παρέχει τραπεζοασφαλιστικά προϊόντα (ζωής, περιουσίας, αυτοκινήτου κ.α.).». Επισημαίνεται πως η προσφορά ισχύει για τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και ενεργοποιείται με την χορήγηση βεβαίωσης του Συλλόγου. Επιπλέον, σας υπενθυμίζουμε πως δεν υπάρχει περιορισμός για την δημιουργία νέου λογαριασμού στην τράπεζα όταν πρόκειται για απόκτηση μηχανήματος POS. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων (Σωκράτους 23, τηλ. 24310-76334, estrikala@yahoo.gr) ή την AtticaBank(28ης Οκτωβρίου 63-65, Παπαδοπούλου Παρασκευή, τηλ: 24310-79240 email: Papadopoulou.Paraskevi@atticabank.gr , Fax: 24310-79390)».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης