"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων του Τμήματος Πολιτισμού-Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας –Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων για τη νέα σχολική χρονιά 2014-2015.

Το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων,  καθιερωμένο  με το υψηλό επίπεδο παροχών του, έχει μακρόχρονη και διακεκριμένη παρουσία στην πόλη μας από την ίδρυση του το 1958. Με την έκτοτε υποστήριξη του Δήμου Τρικκαίων διευρύνθηκε και αναπτύχθηκε σε ένα εύρωστο εκπαιδευτικό ίδρυμα, όπου η κλασσική μουσική συναντά τα σύγχρονα ρεύματα, συμπορεύεται με την παραδοσιακή μουσική, καθώς και  την τζαζ.

Στο Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων παρέχεται πλήρης μουσική εκπαίδευση     από  τη σχολική και προσχολική ηλικία που  οι νότες και ο ρυθμός μαθαίνονται σαν λέξεις και κίνηση, έως  τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων μουσικών, ικανών να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του επαγγελματικού χώρου.

Το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων ενθαρρύνει τους σπουδαστές του να δημιουργήσουν επαγγελματικούς στόχους ως μέλη μουσικών συνόλων, συνθέτες, ενορχηστρωτές, δάσκαλοι. Το Δημοτικό Ωδείο πετυχαίνει να δημιουργεί θεσμούς πολιτισμού και επικοινωνίας μέσω της τέχνης στην πόλη και είναι βασικός παράγοντας εξέλιξης της τοπικής κοινωνίας την οποία υπηρετεί.

Οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων έχουν επιτυχίες και πρωτιές κάθε χρόνο σε πανελλήνιους διαγωνισμούς, στις εισαγωγικές εξετάσεις των μουσικών τμημάτων του Πανεπιστημίου, καθώς και παρουσίες σε σεμινάρια και συναυλίες. Επίσης τον Σεπτέμβριο λειτουργούν τα τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας για την προετοιμασία των κατατακτηρίων και εισαγωγικών εξετάσεων.

Ειδικές παροχές

  • Εκπτώσεις διδάκτρων
  • Πολύτεκνες οικογένειες
  • Μονογονεϊκές οικογένειες
  • Σπουδαστές της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων
  • Εκπτώσεις διδάκτρων σε φοιτητές Πανεπιστημίων

Οι εγγραφές ξεκίνησαν 1 Σεπτεμβρίου 2014 και συνεχίζονται. Τα μαθήματα αρχίζουν 1 Οκτωβρίου 2014.

Εγγραφές και πληροφορίες στη Γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου

Ώρες λειτουργίας Γραμματείας :

Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη

8.00 -13.00 και 17.30 -20.00

Τρίτη και Παρασκευή

8.00 – 14.00

Δ/νση : Βύρωνος 32 τηλ.: 24310-76620

Email: dimodeiotrik@yahoo.gr

web site www.dotrik.gr

wdeio1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης