"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.1 C
Trikala

Συνεχίζονται οι καινοτομίες της γαλακτοβιομηχανίας «Όλυμπος» με την παραγωγή προϊόντων στοχευμένης διατροφικής αξίας.

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Η θεσσαλική επιχείρηση, σεβόμενη τις ανάγκες του καταναλωτή, προχώρησε πρόσφατα στο λανσάρισμα μιας νέας κατηγορίας προϊόντων φρέσκου γάλακτος και επιδόρπιου στραγγιστής γιαούρτης, εμπλουτισμένα με βιταμίνη D.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στη χώρα μας, παρά την μεγάλη ηλιοφάνεια, η έλλειψη βιταμίνης D στον πληθυσμό είναι σημαντική.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα, που παράγονται από Ελληνικό επιλεγμένο γάλα, περιέχουν όλα τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος και ταυτόχρονα καλύπτουν, με φυσικό τρόπο, την ημερήσια απαραίτητη ποσότητα σε βιταμίνη D την οποία έχει ανάγκη ο ανθρώπινος οργανισμός.

Ανατρέχοντας για πληροφορίες στην ιστοσελίδα της «Όλυμπος», για τα προϊόντα με βιταμίνη D, διακρίνει κανείς να περιγράφονται σημαντικές ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό

Ένα λίτρο γάλα με βιταμίνη D συμβάλει:

-Στη φυσιολογική απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου

-Στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων ασβεστίου στο αίμα

-Στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών

-Στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας των μυών και των δοντιών

-Στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

-Στη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης

Παρόμοιες είναι οι ιδιότητες και για το επιδόρπιο στραγγιστού γιαουρτιού 2% με βιταμίνη D.

Μάλιστα η κατανάλωση μια φιάλης γάλακτος 250 ml και ενός κυπέλλου επιδόρπιου γιαουρτιού 170 γραμμαρίων, βοηθούν στην κάλυψη της ημερήσιας προσλαμβανόμενης ποσότητας σε βιταμίνη D*

Η γαλακτοβιομηχανία προχώρησε πρόσφατα και στο λανσάρισμα δύο ξεχωριστών φυτικών ροφημάτων. Το “γάλα”.από αμύγδαλο και το “γάλα” από φιστίκι. Τα συγκεκριμένα προϊόντα βρίσκονται ήδη στα ράφια των μεγάλων αλυσίδων.

Πηγή: economy365.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης