"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Συνεχίζονται οι συσκέψεις των προέδρων των Κοινοτήτων Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η συνεχής, άμεση, επιτόπια και ενδελεχής ενημέρωση της νέας δημοτικής αρχής Τρικκαίων, δεν σταματά στις εναρκτήριες συναντήσεις για τη λειτουργία του νέου θεσμού, των αντιδημάρχων της περιφέρειας του Δήμου. Απαιτείται η καθημερινή ενασχόληση με όλα τα θέματα που σχετίζονται με τα χωριά του Δήμου Τρικκαίων. Και για τον λόγο αυτό, πρέπει να τεθούν βάσεις. Γερές και ισχυρές, στο πλαίσιο της συνεργασίας των προέδρων των συμβουλίων των Τοπικών Κοινοτήτων, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο. Εν προκειμένω, με τον αντιδήμαρχο του τομέα Β, τον κ. Κίμωνα Αναστασόπουλο, ο οποίος οργάνωσε σήμερα το μεσημέρι σύσκεψη με τους προέδρους, παρόντος του Δημάρχου.

Η σύσκεψη είχε διττό χαρακτήρα.
Ο πρώτος, ο ενημερωτικός. Δηλαδή, να ενημερωθούν οι πρόεδροι για ζητήματα θεσμικά και τεχνικής – γραφειοκρατικής φύσης.
Ο δεύτερος, ο οργανωτικός. Να συμφωνηθεί, δηλαδή, άμεσα ο τρόπος οργάνωσης της συνεργασίας, τόσο των προέδρων με τον αντιδήμαρχο για τα χωριά των Δημοτικών Ενοτήτων Καλλιδένδρου, Φαλώρειας, Κόζιακα, όσο και της αντιδημαρχίας με τις υπηρεσίες του Δήμου.
Ο Δήμαρχος τόνισε και σε αυτή τη συνάντηση (είχε προηγηθεί η αντίστοιχη διαδικασία για τον τομέα Α), ότι κύριος και βασικός όρος είναι η συνεργασία όλων. Ζητήματα καθημερινότητας, από τη γεώτρηση μέχρι τα χόρτα και από την ύδρευση μέχρι την τα απορρίμματα, θα αντιμετωπίζονται με βάση τον κεντρικό σχεδιασμό, ο οποίος αντικαθιστά αποσπασματικές και μονομερείς ενέργειες που είχαν παγιωθεί.
Ταυτοχρόνως, στη σύσκεψη συζητήθηκαν ειδικότερα θέματα για ορισμένα χωριά, θέματα που επείγουν και χρήζουν άμεσης λύσης.

SISKEPSI TOMEASB1 SISKEPSI TOMEASB4 SISKEPSI TOMEASB5SISKEPSI TOMEASB4SISKEPSI TOMEASB1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης