"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Σχολικά βοηθήματα για το δίκτυο αλληλεγγύης του Δήμου Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

6596
Σχολικά βοηθήματα που παραμένουν σε αχρηστία, που δεν διαβάζονται από κανέναν, που δεν ωφελούν πλέον κανέναν… Γιατί να μη χρησιμοποιηθούν από όσους τα έχουν ανάγκη, επεκτείνοντας το δίκτυο αλληλεγγύης στον Δήμο Τρικκαίων; Κάπως έτσι, προέκυψε η προσπάθεια – κάλεσμα της αντιδημαρχίας Παιδείας σε όλους τους τρικαλινούς, να προσφέρουν τα σχολικά βοηθήματα σε όσους τα έχουν ανάγκη και οι οποίοι θα τα χρησιμοποιήσουν από την επόμενη σχολική χρονιά.
Με τον τρόπο αυτό, ο Δήμος Τρικκαίων επιδιώκει να μειώσει τις επιπτώσεις της οικονομικής κατάστασης σε οικονομικά ασθενείς κοινωνικές ομάδες και συμπολίτες μας, παράλληλα με την οργάνωση και λειτουργία πλήθους κοινωνικών δομών, σε συνεργασία και με φορείς. Έτσι, η μαθητιώσα νεολαία του Δήμου μας, που αδυνατεί να αντεπεξέλθει σε υποχρεώσεις που πηγάζουν από τη διαδικασία της εκπαίδευσης, θα δέχεται τη συνδρομή των τρικαλινών που μπορούν να προσφέρουν αυτά τα βοηθήματα. Αυτά, θα συγκεντρώνονται στο Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Δ/νσης Παιδείας – Πολιτισμού και θα αφορούν και την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Θα παραδίνονται, δε, σε όσους μαθητές του Δήμου μας τα χρειαστούν για την επόμενη σχολική χρονιά, 2015-2016.
Η αντιδήμαρχος κ. Βασιλένα Μητσιάδη καλεί τους γονείς, μαθητές, καθηγητές και όλους τους πολίτες του Δήμου μας, να μετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια, η οποία αποδεικνύει την αλληλεγγύη μας σε ένα ακόμη επίπεδο, αυτό της παροχής συνδρομής στους νέους.
Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να κομίζουν τα βιβλία στο γραφείο του ανωτέρω τμήματος επί της οδού Γαριβάλδη 8 (Πνευματικό Κέντρο), στον 1ο όροφο, καθημερινώς, τις ώρες 8:00-14:00.

Από το γραφείο Τύπου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης