"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Σωτήρης Μπαλλάς και Μέλπω Αλεξανδροπούλου στον Μανδραγόρα

lafarm

Σχετικά άρθρα

mpalas

Ο ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ ανοίγει την νέα συναυλιακή περίοδο, φιλοξενώντας στην σκηνή του δύο αγαπημένους ερμηνευτές του τρικαλινού κοινού, τον ΣΩΤΗΡΗ ΜΠΑΛΛΑ και την ΜΕΛΠΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Εμφάνιση _G4B0639-001.jpg

Περιμένουμε με μεγάλη χαρά την εμφάνιση των καταξιωμένων καλλιτεχνών, οι οποίοι αφήνουν σημαντικό αποτύπωμα με τις ερμηνείες τους, φανερώνουν τη διαχρονικότητα στα έργα των μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, φωτίζουν στο προσκήνιο τα λόγια των ποιητών.

Εμφάνιση mt_443318 3-004.jpg

Ο Τρικαλινός Σωτήρης Μπαλλάς επιλέγει για άλλη μία χρονιά να ξεκινήσει το συναυλιακό του ταξίδι από την πόλη μας, αναγνωρίζοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κοινού των Τρικάλων. Με αναφορά στους Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Τσιτσάνη, Λοΐζο, Μικρούτσικο, Λιβανελί, Καλδάρα, Κουγιουμτζή, Ρίτσο, Βίρβο, Ελευθερίου, Αλκαίο, Τριπολίτη, Ρασούλη, η ατμόσφαιρα των ζωντανών εμφανίσεων των καλλιτεχνών παραπέμπει στις καλύτερες στιγμές των μπουάτ.

Οι δύο καλλιτέχνες μετά τη συνεργασία τους με τον επίσης Τρικαλινό συνθέτη Χρυσοβαλάντη Σωτηρίου και τον μεγάλο ποιητή μας, τον Μάνο Ελευθερίου, ετοιμάζουν δυναμική είσοδο στη δισκογραφία. Εμφανίζονται στον Μανδραγόρα το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στις 22:30.
Είσοδος 5 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης