"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Σύγχυση και έλλειψη ψυχραιμίας, για τους μετανάστες από τη Δημοτική αρχή

lafarm

Σχετικά άρθρα

Διφορούμενες είναι οι δηλώσεις του Δημάρχου Τρικκαίων στο Δημοτικό Συμβούλιο και των πιστών του Δημοτικών Συμβούλων στα τοπικά ΜΜΕ, για την έλευση μεταναστών στα Τρίκαλα.

Από τη μια κατηγορούν τους δημοσιογράφους για παραφιλολογία και διασπορά ψευδών ειδήσεων, ενώ από την άλλη, παραδέχονται ότι είμαστε αναγκασμένοι να δεχτούμε τουλάχιστον 1200 ακόμη πρόσφυγες, το επόμενο διάστημα στο νομό (400 στα Τρίκαλα).

Πάντως κρατήστε τις δηλώσεις τους, γιατί σε λίγους μήνες όλα τα δεδομένα σε αριθμούς και ποσοστά (το περιβόητο 1% που αναλογεί επί του γενικού πληθυσμού ), θα αναθεωρηθούν δραματικά προς τα επάνω (ενδεικτικές οι πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών της Γερμανίας κ. Ζεεχόφερ, για επανάληψη του 2015 στις ροές μεταναστών ). 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι τοπικοί άρχοντες της Σάμου, που είχαν υποσχεθεί στη τοπική κοινωνία την ίδρυση Hot spots για μόνο 1200 πρόσφυγες και σήμερα η πολιτεία επιτάσσει τη γη τους, προκειμένου να κατασκευάσει υποδομές για 8.000.

Κων.Κουτσονάσιος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Διαψεύδουν την λίστα με τις περιοχές που η κυβέρνηση έβγαλε! Έχει ενδιαφέρον να δούμε το Δήμο σε ρόλο μεσιτείας …φυσικά με το αζημίωτο, όχι στο 5% για την μεσολάβηση. Οι υπόλοιποι Δήμοι ; Στους ήδη 400 η πόλη , ο δήμος , θα βρει άλλα 400 σπίτια ! Τα λεφτά είναι σίγουρα και πολλά για τον Δήμο και τους ιδιώτες. Κανένας επίσης δεν μπορεί να εμποδίσει τον κάθε ξενοδόχο να κάνει τριετή ή διετή συμφωνία με τις ΜΚΟ, σε ρόλο επόπτη, για να δεχτεί μετανάστες. Οι μετανάστες με το άσυλο έρχονται για να μείνουν… το ίδιο και οι ΜΚΟ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης