"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Σύλλογος Γυναικών Τρικάλων: Σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά !Κρατάμε γερά τη σκυτάλη του αγώνα!

lafarm

Σχετικά άρθρα

sillogos gynaikon
8 Μάρτη , ημέρα- σύμβολο αγώνα της εργαζόμενης γυναίκας, της άνεργης, της γυναίκας της υπαίθρου, της νέας γυναίκας της λαϊκής οικογένειας.
Ημέρα που στρέφουμε τη σκέψη μας με σεβασμό και καμάρι στις γυναίκες που σήκωσαν το ανάστημά τους διεκδικώντας 8ωρο και ίσες αμοιβές με τους άντρες συναδέλφους τους, μάτωσαν αφήνοντας παρακαταθήκες αγώνα, μια κορυφαία σελίδα στην ιστορία του παγκόσμιου γυναικείου κινήματος.
Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, – κομμάτι της Κοινωνικής Συμμαχίας ΠΑΜΕ-ΠΑΣΕΒΕ-ΠΑΣΥ-ΟΓΕ-ΜΑΣ- καλεί τις γυναίκες της εργατικής τάξης, τις άνεργες, τις αγρότισσες, τις αυτοαπασχολούμενες, τις νέες γυναίκες, να μη συμβιβαστούν στη ζωή με τα ψίχουλα στην οποία μας καταδικάζουν Ευρωπαϊκή Ένωση, κυβερνήσεις και επιχειρηματικοί όμιλοι.
Στο κάλεσμά τους, να μην τους αμφισβητούμε, να δεχόμαστε με «αξιοπρέπεια» τα δεσμά που μας επιβάλουν, να συνεχίζουμε να πληρώνουμε το χρέος που δεν είναι του λαού, να αποδεχτούμε τη μη επιστροφή όσων χάσαμε, την ίδια ώρα που πασχίζουν να εξασφαλίσουν ζεστό χρήμα για τους επιχειρηματικούς ομίλους, απαντάμε στο πλαίσιο διεκδικήσεων που συνδέονται με την πραγματικά αξιοπρεπή διαβίωση των γυναικών του καθημερινού μόχθου.
syllogos gynaikon

Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων (μέλος της Ο.Γ.Ε.) καλεί όλες μας να παλέψουμε για:
Αποκλειστικά Δημόσια και Δωρεάν Σύστημα Υγείας και Πρόνοιας.
Μέτρα αναγνώρισης του κοινωνικού ρόλου της μητρότητας.
Πλήρη ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα.
Ελεύθερο χρόνο για εμάς και τις οικογένειες μας.
Σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά !Κρατάμε γερά τη σκυτάλη του αγώνα!
Φέτος, οι Γυναίκες του ριζοσπαστικού κινήματος τιμούμε την 8 Μάρτη, Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, καλώντας τις γυναίκες της λαϊκής οικογένειας να ξεσηκωθούν για να διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει και μας στερούν η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι κυβερνήσεις της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης