"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

Σύριζα Τρικάλων : “ΟΧΙ” στο χουντικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Όλοι και όλες υψώνουμε τη φωνή μας μαζί με τα συνδικάτα, απέναντι σε ένα νομοσχέδιο που θέλει να καταργήσει συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες και να μας γυρίσει στις σκοτεινές εποχές του κράτους- χωροφύλακα.

Απέναντι σε ένα νομοσχέδιο που ανάγει την αστυνομία σε απόλυτο ρυθμιστή του δικαιώματος των πολιτών να συνέρχονται ελεύθερα και προβλέπει ακόμα και την ευθύνη των διοργανωτών μιας
κινητοποίησης για οτιδήποτε συμβεί σε αυτή, αν κριθεί ότι δεν την προφύλαξαν επαρκώς – αν δεν πείσουν δηλαδή για τις επιδόσεις τους στην καταστολή!


Η Κυβέρνηση που κατάργησε το πανεπιστημιακό άσυλο, επανέφερε την επιστράτευση απεργών και έκανε την αστυνομική αυθαιρεσία “κανονικότητα”, προχωράει – με τη συναίνεση των προθύμων στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, αλλά δυστυχώς και στην ηγεσία της ΓΣΕΕ- σε ένα αντιδημοκρατικό κατήφορο που αγγίζει πια τα όρια της ίδιας της
Δημοκρατίας και βασικών δημοκρατικών ελευθεριών.


Χρέος όλων μας είναι να υψώσουμε τείχος Δημοκρατίας και να προστατεύσουμε τις συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες.

Ο πραγματικός κίνδυνος για την οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου δεν είναι οι δημοκρατικές ελευθερίες, όπως θέλει να μας πείσει η Κυβέρνηση.

Είναι οι καταστροφικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές, η φτωχοποίηση
της κοινωνίας και η περιστολή της δημοκρατίας!


ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 19:30 ΣΤΗΝ ΠΛ. ΡΗΓΑ ΦΕΡΡΑΙΟΥ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΆ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ

Ν.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λιγη τσιπα παιδια…. Ο κοσμος που διαδηλωνει θυμαται ευτυχως τα πεπραγμενα σας, και την σθμπεριφορα σας απεναντι στο λαικο κινημα…. ΜΑΤ, αστυνομικη βια νομοσχεδιο για απαγορευση απεργιων κι αλλα…. Δεν σκεφτηκατε καν να καταργησετε κανεναν χουντικο νομο, ουτε καν τον τρομονομο, Και τωρα καλειτε τον κοσμο να ξεσηκωθει!!!! Αρκετα τον εξευτελισατε!!! Μπορειτε καλλιστα να αυτοεξευτιλιζεστε μονοι σας, ο κοσμος δεν θα ακολουθησει αλλο την κατρακυλα σας!!!!!

  2. Αρκετη φαντασια στην εξουσια εισπραξαμε κυριοι του ΣΥΡΙΖΑ απο εσας, οταν ησασταν κυβερνηση, αλλα αυτο το σημερινο ειλικρινα μας ξεπερναει! Το πανο της φωτοφραφιας τα λεει ολα
    ΑΝΑΤΡΟΠΗ….. Συνδικαλιστες Προφανως και η φωτο ειναι παλια, αλλα απασυρετε την επιτελους. ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ! Ξερετε εσεις με τι να την αντικαταστησετε!!! Δοξα τω Θεω….. Απο φαντασια τιποτε αλλο!

    1111

  3. O ΣΥΡΙΖΑ καλύτερα να μη μιλάει για το θέμα! Γιατί ο ίδιος νομοθέτησε:
    1) Το «χτύπημα» στο δικαίωμα στην απεργία , λέγοντας ότι ήταν όταν ήταν μια «ακραία πίεση των ευρωπαϊκών θεσμών και του ΔΝΤ» ( τα λένε αυτοί που θα βαρούσαν Νταούλ(ι)α και θα χορεύαν οι αγορές)
    2) Ως Ιδιώνυμο αδίκημα την αντίδραση κατά των πλειστηριασμών
    3) Διατήρησε και εξέλιξε τον τρομονόμο που με κόπο έχτισαν οι επάρατοι ΠΑΣΟΚ -ΝΔ παλιότερα, σύμφωνα με τον οποίο ο οποιοσδήποτε μπορεί να στοχοποιήσει κάποιον άλλον βάζοντας μια τρίχα του σε ένα όπλο και να τον τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί και να τον πάνε στη φυλακή, όπως έγινε με την Ηριάννα και τον Περικλή( αξιοποιώντας τη διάταξη για χρήση του DNA)
    4) Δεν κατάργησε αντιδραστικούς νόμους , όπως πχ κάποιους στο συνδικαλιστικό κίνημα – σε αρκετά ναυτεργατικά σωματεία ισχύουν ακόμη διατάξεις κυβέρνησης Κων/νου Καραμανλή καθ’ υπόδειξη των εφοπλιστών….(νόμος 330/1976) .
    ……..και πολλά ακόμη….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης