"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Σύριζα Τρικάλων – Aχ, πού σαι, νιότη, πού δειχνες, πως θα γινόμουν άλλος!

lafarm

Σχετικά άρθρα

SIRIZA

”Βάλε και πέντε κιλά αέρα κοπανιστό, θα το κάψουμε απόψε, κυρ Στέφανε, έχουμε χαρές, πρώτη φορά Αριστερά!” αναφωνήσαμε μετά τις εκλογές, αλλά σιγά σιγά μένουμε με το χαμόγελο το παγωμένο στα χείλη χάρη σε αφορμές και χειρισμούς της νέας κυβέρνησης, είτε σε κεντρικό , είτε και στο τοπικό γίγνεσθαι.

Και για να μην αοριστολογούμε, χθες ο βουλευτής Χρ. Σιμορέλης παραιτήθηκε από τη γραμματεία της ΝΕ, λόγω του ασυμβίβαστου με τη βουλευτική του ιδιότητα και στη θέση του εξελέγη ”ο προστατευόμενός του” Δ. Πεταράκης.

Στα πλαίσια των πρώιμων και γοητευτικών διακηρύξεων του ΣΥΡΙΖΑ: ”Νέοι, άφθαρτοι και κοντά στον λαό άνθρωποι παντού, αέρας ανανέωσης και νέα ήθη στην πολιτική” βλέπουμε και σαστίζουμε στη ΝΕ Τρικάλων για παράδειγμα να μετέχουν τέσσερις συνταξιούχοι, Σίμος, Πεταράκης, Συγκούνα και Ραπτοτάσιος.

Χαρακτηριστικό είναι πως απουσιάζουν εντελώς αιρετοί σε κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς χώρους, όπως αυτοδιοίκηση, συνδικάτα και επιστημονικούς φορείς!

Η πλήρης απογοήτευση και σαν επιστέγασμα στις διαπιστώσεις αυτές είναι ότι πλέον αρχίζει να διαφαίνεται και η άμεση εμπλοκή των τριών πολιτικών γραφείων.

Και για όποιον δεν κατάλαβε, ας σκεφτεί τις σχέσεις του Σ. Παπαδόπουλου με Μπάτζιο και Κομπόλια. Τη σχέση της Π. Δριτσέλη με Σίμο και Συγκούνα και τέλος τη σχέση του Χρ. Σιμορέλη με Νταούλα και Πεταράκη.

Ξαναθυμόμαστε έτσι το ”ο δικός μου…οι δικοί μας…” και τις κλασικές μικροπολιτικές και λαϊκίστικες μεθοδεύσεις των πολιτικών, αφού δεν αλλάζει τίποτα.

Σκεφτόμαστε όμως ψύχραιμα ότι στο πολιτικό τσίρκο ”Η Ελλάς” οι ρόλοι εύκολα εναλλάσσονται και από πολλά υποσχόμενος Ταχυδακτυλουργός μπορεί κανείς να γίνει ο Κλόουν της παράστασης!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης