"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

Τέρμα το bullying ….στις εθνικές παρελάσεις!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Kagela parelasi

Για 4 συνεχόμενα χρόνια, απ’ το 2011 κι ύστερα, οι μνημονιακές κυβερνήσεις στις παρελάσεις των εθνικών επετείων – 28ης Οκτωβρίου και 25ης Μαρτίου – ασκούσαν ένα αδιάκοπο μπούλιγκ κατά των πολιτών!

Εκφοβισμός και τρομοκράτηση του λαού με πάνοπλους αστυνομικούς για να μην πλησιάσουν τους δήθεν «επισήμους» γερμανοτσολιάδες πολιτικούς που ήταν θρονιασμένοι στις εξέδρες.
Σε κάθε επέτειο οι πόλεις της Ελλάδας, ανάμεσά τους και τα Τρίκαλα, γέμιζαν από φράχτες, κάγκελα, σιδεριές, τριχιές, αποκλεισμό γεφυρών, οδών και πλατειών και οπλισμένους αστυνομικούς!

Αμαύρωναν τις επετείους και πρόσβαλλαν τον λαό ξεδιάντροπα! Το θράσος των τροϊκανόδουλων και η προσβολή της ιστορίας και του λαού δεν είχαν όρια.

Η σημερινή κυβέρνηση φαίνεται πως έλαβε υπόψη την οργή και τις αντιδράσεις του λαού όλα αυτά τα χρόνια – με αποκορύφωμα την 28η Οκτωβρίου 2011, όταν σε αρκετές πόλεις, μεταξύ των οποίων και τα Τρίκαλα, σημειώθηκε μια πραγματική «εισβολή» του λαού στις παρελάσεις και έτρεψε σε άτακτη φυγή τους γερμανοτσολιάδες.

Σ’ εκείνο το ξέσπασμα της λαϊκής οργής το Κίνημά μας είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.
parelasi1
Το Κίνημά μας, που 4 χρόνια τώρα δεν σταμάτησε ούτε λεπτό ν’ αγωνίζεται για την κατάργηση του αίσχους των μνημονιακών παρελάσεων, χαιρετίζει την απόφαση της νέας κυβέρνησης για παρελάσεις χωρίς φράχτες και αστυνομοκρατία.

Αυτό όμως δεν αρκεί. Στην «εξέδρα» (έστω και ισόγεια) έχουν θέση για να τιμηθούν μόνο οι ανάπηροι και οι αγωνιστές του Πολέμου και της Εθνικής Αντίστασης!

ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης