"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

ΤΑΞΙmobility από το 2o Γυμνάσιο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

00
H ομάδα μας, Ecomobility του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων, συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο των ραδιοταξί της πόλης μας κ.Τσιμοράγκα στα γραφεία του για να συζητήσουμε το θέμα ης κίνησης και μετακίνησης με το συγκεκριμένο μέσο
Εκεί, μας υποδέχτηκαν ο κος. Τσιμοράγκας και ο κος. Αλεξίου μέλος του Δ.Ε του συλλόγου και οι δύο χαμογελαστές κυρίες Χρύσα και Χριστίνα από το τηλεφωνικό κέντρο.
Ο κος. Πρόεδρος μας είπε ότι υπάρχουν 91 ραδιοταξί και το σωματείο τους έχει 110 μέλη.
Το ταξί στις μέρες μας μπορεί να είναι και πολυτέλεια αφού είναι πιο ακριβό από το λεωφορείο, αλλά καλύπτει ανάγκες ανθρώπων που πραγματικά χρειάζονται μέσο για συγκεκριμένη δουλειά σε συγκριμένο χρόνο.
Τα ραδιοταξί συνεργάζονται αρμονικά με τροχαία, πυροσβεστική και ΕΚΑΒ όταν χρειάζεται. Τόνισε όμως η συμπεριφορά των οδηγών και των ποδηλατών δεν είναι αυτή που πρέπει, τονίζοντας απλά ότι πρέπει όλοι να αλλάξουμε νοοτροπία για να είναι η μετακίνηση στην καθημερινότητά μας πιο άνετη και η πόλη πιο ανθρώπινη για όλους μας.
Τέλος, μας εξήγησε τη λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου και εμείς εκφωνήσαμε ένα μήνυμα με τις ευχαριστίες μας και τις ευχές μας σε όλους τους οδηγούς των ραδιοταξί οι οποίοι χάρηκαν που μας άκουσαν και μας έστειλαν σήματα γι’ αυτό.
Ευχαριστούμε πολύ για τη λεπτομερή συζήτηση, τα καινούρια πράγματα που μάθαμε αλλά και την φιλοξενία όπου μας είχαν ετοιμάσει χυμούς, μελομακάρονα και ντόνατς. Ελπίζουμε πάντα να είναι καλοτάξιδοι και να μας εξυπηρετούν όλους.
Φεύγοντας βγάλαμε και τις απαραίτητες φωτογραφίες με τους χαμογελαστούς οδηγούς της πιάτσας των ραδιοταξί που ήταν κοντά.
Η ομάδα Ecomobility του
2ου Γυμνασίου Τρικάλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης