"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς

lafarm

Σχετικά άρθρα

Καταρτίσθηκαν οι οριστικοί πινάκες κατάταξης των αιτούντων για το πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών μέσω κουπονιού ενίσχυσης (voucher) σε δημοτικούς και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς. Φέτος υποβλήθηκαν 105.995 αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησή τους στην ειδική εφαρμογή της ιστοσελίδας της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr), με εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψήφιου.
Από την εφαρμογή λαμβάνονται οι κωδικοί γονέα και παιδιού, ώστε να μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους Οριστικούς Πίνακες Κατάταξης, που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. :  Στον οριστικό πίνακα αναγράφονται κωδικοποιημένα τα στοιχεία του / της ωφελούμενου/νης, τα στοιχεία του παιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης» (Voucher). Οι γονείς θεωρείται ότι έλαβαν γνώση αυτών, με μόνη την ανάρτηση των σχετικών πινάκων εκ μέρους της Ε.Ε.Τ.Α.Α. .
Στη συνέχεια θα πρέπει να εκτυπώσουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher) για κάθε παιδί από την ειδική εφαρμογή «οριστικά αποτελέσματα» της ΕΕΤΑΑ και να απευθυνθούν, μέχρι και την 1-9-2016, σε οποιαδήποτε δομή της επιλογής τους για την εγγραφή των παιδιών τους. Η διαδικασία υπογραφής της σύμβασης με τον παιδικό σταθμό επιλογής της/του ωφελούμενης/νου περιλαμβάνει εξουσιοδότηση προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για να διενεργεί αυτή τις πληρωμές προς τη Δομή για λογαριασμό της/του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης