"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Τα Μετέωρα στους 8 καλύτερους προορισμούς στον κόσμο για αστρονομικό τουρισμό

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τα Μετέωρα κέρδισαν μια θέση ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο από εκείνους που αγαπούν να ταξιδεύουν για να δουν τον έναστρο ουρανό.

Τι θα έλεγες για ένα ταξίδι μέχρι τα Μετέωρα; Εάν αγαπάς να βλέπεις τον έναστρο ουρανό, είτε για να μελετάς τα αστρονομικά φαινόμενα του, είτε απλά για να χαζεύεις το άπειρο, τότε οι παρακάτω προορισμοί είναι για εσένα. Το μυστήριο της φύσης, οι επιβλητικές τοποθεσίες και το άπειρο του ουρανού παντρεύονται και σου χαρίζουν το καλύτερο φόντο για το επόμενο ταξίδι σου. Ο αστρονομικός τουρισμός πλέον είναι στα πάνω του και οι φανατικοί ταξιδιώτες δε χάνουν ευκαιρία για ένα ακόμα ταξίδι. Αυτή τη φορά στη λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο για την παρατήρηση του έναστρου ουρανού είναι και ένα μέρος στην Ελλάδα. Ο λόγος για τα Μετέωρα, που κέρδισαν τις εντυπώσεις των ταξιδιωτών και τους έδωσαν την τρίτη θέση παγκοσμίως.

Η νέα τάση της επιστήμη της αρχαιοαστρονομίας έχει εισχωρήσει για τα καλά και στον τουρισμό και η μελέτη αρχαιολογικών χώρων σε συσχέτιση με τον έναστρο ουρανό είναι πλέον συνηθισμένη δραστηριότητα. Το National Geographic και οι φανατικοί του θαυμαστές διάλεξαν 8 κορυφαίους προορισμούς, ιδανικούς για να δούμε τα αστέρια. Ας τους γνωρίσουμε!

Δείτε τους 8 κορυφαίους προορισμούς για αστρονομικό τουρισμό:

Chaco Canyon, Νέο Μεξικό

Almendres Cromlech, Πορτογαλία

Μετέωρα

Eθνικό Πάρκο Sibiloi, Κένυα

Κάστρο Alamut, Ιράν

Εθνικό Πάρκο Uluru-Kata Tjuta, Αυστραλία

Κοιλάδα Owens, Καλιφόρνια

Karahunj, Αρμενία

itravellink.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης