"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.2 C
Trikala

“Τα παρατράγουδα της Αννίτας”, στο δημόσιο βίο και τα ΜΜΕ των Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μεγάλη γκρίνια υπάρχει στα γνωστά πολιτικά στέκια της πόλης και όχι μόνο, για τη κατάντια του δημοσίου βίου του νομού.

Όλα αυτά μάλιστα, λίγο διάστημα μετά τις εκλογές, με τους “κοψοχέρηδες” πια να εστιάζουν τη κριτική τους, στην ανεπάρκεια και στην άνευ ουσίας προβολή, στην οποία επιδίδονται οι εκλεκτοί τους.

Στο στόχαστρο τους, εκτός από τους αυτοδιοικητικούς και τους κοινοβουλευτικούς, έχει μπει και η  θλιβερή εικόνα που παρουσιάζουν, τα τοπικά ΜΜΕ.

Η επέλαση στα κοινά των γραφικών και ο κατακλυσμός της επικαιρότητας από τους επιπλέοντες φελλούς, είναι το κυρίαρχο θέμα των συζητήσεων. 

Βέβαια υποκριτικά όλοι τους, ως συνήθως σε τούτο τον τόπο, λησμονούν να αναφέρουν τα αίτια της νοσηρής αυτής πραγματικότητας και να κάνουν στοιχειώδη αυτοκριτική.

Λες και σε μια Δημοκρατική κοινωνία όπως η ημετέρα, δεν είναι οι ίδιοι με τις επιλογές τους, που καθορίζουν τη ποιότητα αυτών που θα τους κυβερνήσουν και το επίπεδο των μέσων που θα ενημερωθούν.

Κι όπως έγραψε και ο μεγάλος Δημήτρης Καμπούρογλου, σε μια προγενέστερη περίοδο παρακμής της χώρας: “Οι Έλληνες πάντα στη φουρτούνα κατηγορούν τη θάλασσα, ενώ φταίει ο άνεμος”.

Κων.Κουτσονάσιος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης