"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Τα Τρίκαλα αδικούνται κατάφωρα με το 1-1 της Πάτρας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αν πριν την σέντρα έλεγαν τα Τρίκαλα να επιλέξουν την ισοπαλία μέσα στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής προφανώς και θα το έκαναν με μεγάλη ευχαρίστηση.

Ωστόσο όμως μέσα στην έδρα μιας ομάδας με πολλαπλάσιο μπάτζετ που έχει στόχο την άνοδο τα Τρίκαλα θεωρούν ότι το τελικό 1-1 τους αδικεί αφού ήταν σαφώς ανώτεροι από την πολυδιαφημισμένη Παναχαϊκή που έκανε όλες και όλες τρεις  τελικές προσπάθειες στο παιχνίδι , η μία εκ των οποίων κατέληξε γκολ.

Στον αντίποδα τα Τρίκαλα έκαναν κάμποσες  κλασικές ευκαιρίες, ισοφάρισαν στο 80’ με τον Ευθυμίου και με τον Χαραλαμπίδη να κάνει «ματ» στον Παπαδόπουλο και να τον κερδίζει κατά κράτος στην τακτική του αγώνα κάνοντας την μία πετυχημένη αλλαγή μετά την άλλη.

Τα Τρίκαλα ξεκίνησαν λοιπόν με το δεξί το πρωτάθλημα της SL 2 αλλά δεν υπάρχει περιθώριο για εφησυχασμό καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια με πρώτο αυτό την Τετάρτη με τον Απόλλωνα Λάρισας στο στάδιο.

Κρατάμε ωστόσο την μαχητικότητα και το πάθος όλων των παικτών, που πίεζαν ψηλά την Παναχαϊκή, κράτησαν έξω απο τα καρέ, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων τους σταρ επιθετικούς των Πατρινών και γενικά έδειξαν ότι μόνο σάκος του μποξ δεν θα είναι φέτος η ομάδα.

Θα ήταν άδικο να σταθούμε σε διακριθέντες. Όλοι όσοι αγωνίστηκαν ήταν εξαιρετικοί…

Τα γκολ και οι φάσεις

Η Παναχαϊκή βρήκε δίχτυα στην μία και μοναδική αξιόλογη επίσκεψη που έκανε στα καρέ των Τρικάλων. Ο Μπάτροβιτς με κεφαλιά μετά από σέντρα ακριβείας του Αραβίδη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιακουμή με τους κεντρικούς αμυντικούς να χάνουν τον Μαυροβούνιο επιθετικό.

Τα Τρίκαλα θα μπορούσαν να πάνε με γκολ στα αποδυτήρια καθώς στις καθυστερήσεις ο Σταματής με ανάποδη κεφαλιά μετά από φάουλ του Παπαγεωργίου στέλνει στο γάμα την μπάλα αλλά ο Σούλης με εντυπωσιακή ενέργεια έδιωξε.

Η ομάδα του Χαραλαμπίδη μπήκε πολύ καλύτερα στην επανάληψη και στο πεντάλεπτο έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία. Μετά απο φάουλ του Παπαγεωργίου, ο Σούλης απέκρουσε προσωρινά αλλά ο προωθημένος Σουλιώτης δεν μπόρεσε να τον νικήσει σε μοναδικό τετ α τετ!!!

Στο 65΄τα Τρίκαλα έκαναν φάση καρμπόν με αυτήν των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Μετά απο φάουλ του Παπαγεωργίου κεφαλιά Σταματή πέρασε ελάχιστα ελάχιστα άουτ!!!

Η Παναχαϊκή δημιούργησε την δεύτερη ευκαιρία της στο παιχνίδι στο 67’ όταν σουτ του Παπαδόπουλου έδιωξε ι με υπερένταση σε κόρνερ ο Γιακουμής.

Τα Τρίκαλα συνέχισαν όμως να είναι καλύτερα. Στο 74’ μόλις μπήκε στο παιχνίδι ο Σιλβάνο μετ’α από ασίστ του Παπαγεωργίου πλάσαρε τον Σούλη για να περάσει η μπάλα μόλις άουτ.

Τα Τρίκαλα ισοφάρισαν στο 80’ όταν μετά από φάουλ ο Πέλκας άφησε έξυπνα και ο Ευθυμίου που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι ισοφάρισε!!!

Στο 90′ ο Γιακουμής είπε όχι σε σουτ του Τσερούτι!!!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ζαμπαλάς (Ηπείρου) με βοηθούς τους κ.κ. Λιόντο (Ηπείρου), Θανασιά (Ηπείρου). 4ος ήταν ο κ. Ματσούκας (Αιτ/νίας).

‘Εδειξε κίτρινες κάρτες στους Ανάκογλου, Πατάπη, Αραβίδη, Σταμόπουλο  της Παναχαϊκής

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): : Σούλης, Αποστολόπουλος (83’ Πλιάτσικας), Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Σταμόπουλος, Ανάκογλου (55’ Αργυρόπουλος), Μουστακόπουλος, Αραβίδης Μπάτροβιτς (83’ Τσερούτι), Γιούσης (55’ Παπαδόπουλος), Κουσκουνάς

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης) : Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Σταματής, Σκόνδρας (74’ Σιλβάνο), Ντιαλόσι, Αλμπάνης (65’ Ευθυμίου), Πέλκας (88’ Ζώγκος), Νιάρος, Παπαγεωργίου

sportrikala

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης