"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.7 C
Trikala

Τα Τρίκαλα “παίζουν”σκάκι

lafarm

Σχετικά άρθρα

SKAKI  1
Η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων ,διοργανώνει τουρνουά σκακιού στο GALLERY ART HOTEL το τριήμερο 17-19/4 για όσους σκακιστές διαθέτουν δελτίο αθλητή της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (Ε.Σ.Ο.)
Το τουρνουά θα είναι 5 γύρων και θα διεξαχθεί σε 2 ηλικιακά γκρουπ, ένα για σκακιστές από 16 ετών και πάνω και ένα για παιδιά κάτω των 16 ετών.
Το τουρνουά θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του ιδρυτικού μέλους της ΣΚΑ.ΚΙ και πολύ αγαπημένου συνεργάτη και φίλου, Στέργιου Κίτσου.
Στους αγώνες θα συμμετάσχουν σκακιστές και από άλλους νομούς και τα αποτελέσματα θα λάβουν εθνική και διεθνή αξιολόγηση στα elo της Ε.Σ.Ο. και της FIDE.
SKAKI 2
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ο ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Αριθμ.πρωτ.9/14-4-2015
«ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΙΤΣΟΣ»

1. Ο αριθμός συμμετοχών στο Β γκρουπ θα είναι μέχρι 40 άτομα. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Πέμπτη 16/4 , παραμονή των αγώνων, στο xrimatoz@otenet.gr ή στο τηλ 6980397777.

2. Οι ώρες των απογευματινών αγώνων μπορούν να μεταβληθούν ,κατόπιν της σύμφωνης γνώμης των αγωνιζομένων, ώστε να εξυπηρετούνται όσοι προέρχονται από άλλους νομούς.

3. Όσοι συμμετέχοντες θα απουσιάζουν σε κάποιον από τους 2 πρώτους γύρους , έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν εξαίρεση ενημερώνοντας εγγράφως τον επικεφαλής διαιτητή μέχρι μία ώρα πριν την έναρξη του τουρνουά (έως 3 μ.μ.).Σε κάθε εξαίρεση τέτοιου είδους, ο παίκτης θα παίρνει μισό (0,5) πόντο
(half point bye C.04.2 . c2 ,General handling rules for Swiss Tournaments)
Σε εξαίρεση σε οποιονδήποτε από τους επόμενους γύρους, ο παίκτης δε θα παίρνει κανένα πόντο.

4. Στο Β γκρουπ θα δοθούν μετάλλια (χρυσό –αργυρό- χάλκινο) στους τρεις πρώτους των κατηγοριών Κ 08-Κ 10-Κ 12-Κ 14-Κ 16.

5. Η επιβεβαίωση των συμμετοχών θα γίνει στο χώρο των αγώνων το αργότερο μέχρι τις 3.30 μ.μ. ώστε να μην καθυστερήσει η έναρξη του 1ου γύρου. Οι διοργανωτές θα παρακαλούσαν να τηρηθεί το παραπάνω χρονικό όριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης