"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14 C
Trikala

Τα Τρίκαλα στο μικροσκόπιο των μαθητών του 10 Δημοτικού Σχολείου

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Μια ολόκληρη σχολική χρονιά θα ασχοληθούν με τα Τρίκαλα, οι μαθητές της Ε΄ τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης. Στο πλαίσιο της «Ευέλικτης Ζώνης», υλοποιούν το πρόγραμμα με τίτλο «Τρίκαλα: γνωρίζουμε την πόλη μας (;)» που εμπνεύστηκαν οι δάσκαλοι κ.κ. Βάσω Κούντρα, Νίκος Κομματάς και Μάκης Κωστόπουλος.
Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Τρικκαίων, όπου τους υποδέχτηκε η αρμόδια αντιδήμαρχος Παιδείας – Νεολαίας – Πολιτισμού – Αθλητισμού κ. Βασιλένα Μητσιάδη. Οι μικροί μαθητές υπέβαλλαν ερωτήσεις για την πόλη, για τα ποδήλατα, για τα πάρκα, το πράσινο και άλλα θέματα. με την οπτική ενός παιδιού που αγαπά και βλέπει τα Τρίκαλα ως το μεγάλο του σχολείο.
Ακουσαν την αντιδήμαρχο να αναφέρεται συνολικότερα στα θέματα των δομών εκπαίδευσης, ενώ ακολούθως ξεναγήθηκαν στο γραφείο του απουσιάζοντος Δημάρχου Τρικκαίων. Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το Αθλητικό Μουσείο Τρικάλων, το «Κέντρο Ιστορίας & Πολιτισμού Κλιάφα» και το Φρούριο.

Από το γραφείο Τύπου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης