"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

23.3 C
Trikala

Τις καλύτερες στολισμένες βιτρίνες σπιτιών και καταστημάτων βραβεύει ο Δήμος Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Εχετε την καλύτερα στολισμένη βιτρίνα; Αγοράσατε τα καλύτερα λαμπιόνια για το σπίτι; Ευκαιρία να κερδίσετε ένα τιμητικό βραβείο από τον Δήμο Τρικκαίων. Για μια ακόμη χρονιά, διοργανώνεται ένας άτυπος διαγωνισμός, που θα βραβεύσει στον Δήμο Τρικκαίων δύο κατηγορίες στολισμένων κτισμάτων: σπιτιών και των καταστημάτων. Οι έμποροι και οι ένοικοι διαμερισμάτων, θα μπορούν να συναγωνίζονται στα Τρίκαλα και στα χωριά για το πιο όμορφο σπίτι, ή την πιο όμορφη βιτρίνα. Τα κριτήρια δεν είναι τυχαία, αλλά τα καθορίζουν δύο επιτροπές που για τον λόγο αυτόν συγκροτήθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο (με μέλη συμβούλους, εμπόρους και αρχιτέκτονες).
Στόχος δεν είναι το βραβείο, αλλά η συμμετοχή σε μια προσπάθεια να φανεί η καλαισθησία στη … φωτισμένη συνήθεια που κυριαρχεί τα τελευτά χρόνια, παρά την κρίση, δίνοντας λάμψη στην εορταστική περίοδο.
Οσοι/ες ενδιαφέρονται, θα πρέπει απλώς να αποστείλουν μία ή περισσότερες φωτό, τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο και αριθμό τηλεφώνου) σε ηλεκτρονική κατά προτίμηση μορφή, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση dds@trikalacity.gr, μέχρι την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017 Αμέσως μετά θα γίνει η αυτοψία από τα μέλη των επιτροπών. Στους τηλεφωνικούς αριθμούς του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου, θα δίνονται και περισσότερες πληροφορίες (2431351207, 2431351208).

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το βραβείο ? θα ήταν καλύτερα να είναι η πληρωμή της ΔΕΗ του διμήνου…γιατί μετά το πνεύμα των Χριστουγέννων έρχεται και …το ρεύμα των Χριστουγέννων!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης