"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

Τι πίνουν στη Φαρκαδόνα;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πριν 13 χρόνια, στις δημοτικές εκλογές του 2002, ήταν ο γιατρός Γ. Τριανταφύλλου που μαζί με τον μετέπειτα Δήμαρχο Φαρκαδόνας, Γ. Τόλιο, είαν αντιδράσει στην εκ νέου κάθοδο του Γιάννη Στάμου στις εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ (υπήρχε τότε και ήταν κραταιό) είχε μοιραστεί στα δύο και η νίκη πήγε στον τωρινό Δήμαρχο, Θανάση Μεριβάκη.
Το 2010, παρά τη διαφαινόμενη ομοφωνία, οι Γ. Στάμος καιΓ. Γεωργολόπουλος διαφοροποιήθηκαν πολύ νωρίς από τον Δήμαρχο Κώστα Οικονόμου, ο οποίος μάλλον έχει μείνει στους δημότες ως “ο Δήμαρχος που δεν έκανε τίποτε”.
Η εσωκομματική αντιπολίτευση τότε κρατούσε ίσες αποστάσεις, χωρίς να ταυτίεται με την… κανονική αντιπολίτευση. Πλέον, το σκηνικό επαναλαμβάνεται, αφού ο γνωστό Ράμπο (Κ. Ζαφείρης) διαφοροποιήθηκε από τον νυν Δήμαρχο, άρχισε την επίθεση σε πρώην συνάδελφό του (με την έννοια ότι ήταν μαζί στο ψηφοδέλτιο) και ήδη υπάρχει και το ρήγμα με την κ. Μπότη.
Μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο Δήμος έχει μείνει πίσω καμιά δεκαριά ρόνια, δεν έχει αναπτύξει ούτε ένα πρόγραμμα, δεν έχει γίνει καμία αναπτυξιακή προσπάθεια, όλα τα σέδια που υπάρχουν από τη δεκαετία του ’90 (βιολογικό κτηνοτροφικό πάρκο, ΒΙΠΕ κλπ) δεν έχουν προχωρήσει καθόλου και ο βάλτος που υπήρχε στη Φαρκαδόνα, επανήλθε.
Μην παραξενευτείτε αν σε επόμενο “Καλλικράτη” δείτε τον Δήμο να μοιράζεται, διότι δεν έχει τίποτε να επιδείξει, παρά τον τεράστιο αγροτικό του πλούτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης