"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Τους βαθμούς πίσω ο ΠΑΟΚ, το ντέρμπι ο Ολυμπιακός

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μεταμεσονύκτια απόφαση της επιτροπής Εφέσεων (τα τρία μέλη της συνεδρίαζαν για περίπου 12 ώρες) ανέτρεψε κατά τα 2/3 την πρωτόδικη απόφαση της Πρωτοδίκη της Λίγκας, Μαρίας Σκολαρίκη.

Οι τρεις βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί επιστράφηκαν στον ΠΑΟΚ, το ματς κατακυρώθηκε υπέρ του Ολυμπιακού και «έσβησε» η ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που σημαίνει ότι το ντέρμπι με την ΑΕΚ, σήμερα στις 19.30 θα γίνει με κόσμο. 

Ήδη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εκδώσει ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό ότι ΟΛΑ τα εισιτήρια διατίθενται από τα εκδοτήρια της Τούμπας, από τις 8.30, ενώ δεν υπάρχει διάθεση μέσω ίντερνετ. 

Αξίζει να τονιστεί ακόμη ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστό ότι θα διεκδικήσει μέσω Διαιτητικού δικαστηρίου και την διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.   

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Περιμέναμε από την ελληνική δικαιοσύνη μια τελική απόφαση σχετικά τη μη τέλεση του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Η σημερινή απόφαση δεν δικαιώνει την εκτίμησή μας, πως ο αγώνας πρέπει να οριστεί και να διεξαχθεί κανονικά και για τον λόγο αυτό θα προσφύγουμε άμεσα στο Διαιτητικό Δικαστήριο». 

Αναλυτικά, η απόφαση της Επιτροπης Εφέσεων της ΕΠΟ: 

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. συνεκδίκασε  α) την έφεση της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθ. 66/2018 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE, β) την με αρ. πρωτοκ. εισερχ. της SUPER LEAGUE 65/27-2-2018 ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και γ) την με αριθμό πρωτοκ. εισερχ. 79/01.03.2018 SUPER LEAGUE κύρια παρέμβαση της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπό στοιχείο Β΄ ένστασης της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. 

Εξαφάνισε την εκκαλουμένη ως προς τις επιμέρους διατάξεις: α) της πειθαρχικής ποινής αφαίρεσης 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και β) της πειθαρχικής ποινής διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες.

Αποφάνθηκε ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί την 25.02.2018, στην Θεσσαλονίκη, στο γήπεδο «ΤΟΥΜΠΑΣ», στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας των αγώνων του πρωταθλήματος «Super League Ελλάδα» της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, δεν τελέστηκε από υπαιτιότητα της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ.

Κατακύρωσε τον μη τελεσθέντα αγώνα με τέρματα 0-3 υπέρ της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός. Επέβαλε στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ την συνολική χρηματική ποινή των τριάντα χιλιάδων (30.000,00) ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης