"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Το Βραβείο «Καλύτερης Δράσης Οδικής Ασφάλειας» έτους 2018 στο 1ο Γυμνάσιο Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Απονεμήθηκε στο 1ο Γυμνάσιο Τρικάλων το βραβείο «Καλύτερης Δράσης Οδικής Ασφάλειας» του έτους 2018 για τις αντίστοιχες δράσεις που πραγματοποίησε την περασμένη σχολική χρονιά. Το βραβείο απονεμήθηκε στον υποδιευθυντή του σχολείου κ. Στ. Αμπράζη από τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Μεταφορών Δρ. κ. Ε. Μπεκιάρη.

Εκπροσωπώντας το δήμο Τρικκαίων παρέλαβε τον αντίστοιχο έπαινο ο αντιδήμαρχος κ. Α. Λασπάς, ενώ παρευρέθηκε και ο κ. Π. Σιδεράς εκπαιδευτικός του σχολείου.

Το Ινστιτούτο Μεταφορών (ΙΜΕΤ), ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ) και η HELASTRON διοργάνωσαν για δεύτερη χρονιά την Ημέρα Ανοιχτών Θυρών (OPEN DAY) στην έδρα του ΙΜΕΤ στη Θεσσαλονίκη. Σ’ αυτό το πλαίσιο οι παραπάνω ειδικευμένοι φορείς της χώρας μας συναποφάσισαν για τον αποδέκτη του φετινού βραβείου, που είναι το 1ο Γυμνάσιο Τρικάλων.

Ο κ. Αμπράζης έκανε παρουσίαση των αντίστοιχων δράσεων που ανέπτυξαν εκπαιδευτικοί του σχολείου με το σύνολο των μαθητών και ευχαρίστησε τους φορείς γι’ αυτή την ιδιαίτερη τιμή.

Ορισμένες δράσεις του σχολείου ήταν: Ομιλία του Διευθυντή του ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ Δρ. κ. Ε. Μπεκιάρη, Ομιλία της Επικεφαλής Εργαστηρίου ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ κας. Ε. Γαϊτανίδου, Εφαρμογή διαδραστικών μαθημάτων του eDriveAcademy με τον κ. Ι. Συμεωνίδη, «Ο ρόλος των φυσικών μεγεθών στα ατυχήματα», «Ο ανθρώπινος παράγοντας ως κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή κατά την οδήγηση», «Καταγραφή παραβάσεων Κ.Ο.Κ.», «Προσβασιμότητα στη γειτονιά και το χώρο του σχολείου για άτομα με προβλήματα κίνησης και άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο», «Εικονική κίνηση πόλης με ηλεκτρικά οχήματα εντός του πάρκου του δήμου Τρικκαίων», «Συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας».

Στο κεντρικό αμφιθέατρο του ΙΜΕΤ ομιλητές επίσης ήταν ο Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης Ιωάννης Κωστάκης και η χορογράφος – Καθηγήτρια χορού Τατιάνα Παπαδοπούλου οι οποίοι μοιράστηκαν τη βιωματική τους εμπειρία από τα τροχαία ατυχήματα που είχαν οι ίδιοι και δεσμεύτηκαν ότι είναι στη διάθεση του σχολείου μας για μελλοντική συνεργασία.

Η Διευθύντρια
Δήμητρα Αδάμου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης