"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Η καρδιοθωρακική κλινική του ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Thorax Heart) του Δρ.Βασιλη Χαλβαντζουλη χειρουργεί μετανάστες δωρεάν μέσω του Φιλανθρωπία Διεθνής Οργανισμός

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στελέχη του  “Φιλανθρωπία Διεθνής Οργανισμός” επισκέφθηκαν στην κεντρική Ελλάδα το ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ προσκεκλημένοι από τον καθηγητή της καρδιοθωρακικης πτερυγας (Thorax Heart)Δρ.Βασιλη Χαλβαντζουλη. To ΙΑΣΩ Θεσσαλίας ξεκίνησε το 2010 να λειτουργεί δυναμικά στο χώρο της υγείας και σήµερα αποτελεί µία σύγχρονη κλινική που δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τις παγκόσμιες κλινικές του κλάδου του.
Αποτελεί ένα πρότυπο ίδρυµα παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, εξοπλισµένο µε τον πλέον σύγχρονο και πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισµό και µε τη συνδροµή κορυφαίων ιατρών συνεργατών όλων των ειδικοτήτων. Η αιτία αυτής της επίσκεψης ήταν η μεγαλειώδης προσφορά του Δρ.Χαλβαντζουλη και της ομαδας του (THORAX HEART) προς τον Οργανισμό  να χειρουργεί η να εξετάζει ΔΩΡΕΑΝ οποιονδήποτε μετανάστη και μέλη της οικογένειας του από όλη την Ελλάδα που έχουν προβλήματα καρδιάς και θώρακα.

Η  Πρόεδρος του Φιλανθρωπία Διεθνής Οργανισμός Εφη Παπαστύλου δήλωσε “αισθάνομαι υπερήφανη μπροστά σε αυτή την μεγαλειώδη  πρωτοβουλία . Χάρισμα προσφοράς , αγάπη για τον συνάνθρωπο  , ένα άγγιγμα ζωής έρχεται να χαρίσει σε όλους αυτους που στερήθηκαν την πατρίδα τους και υποφέρουν στην πατρίδα μας. Σαν ΕΛΛΗΝΕΣ , σαν πολίτες του κόσμου , σαν χώρα που δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού δείχνουμε πρώτοι το παράδειγμα για προσφορά και αγάπη για τον συνάνθρωπο μας μέσα από τον κορυφαίο καρδιοχειρουργό Βασίλη Χαλβαντζουλη”  .Τηλ επικοινωνίας για όσους πρόσφυγες ζουν στην Ελλάδα :2108985384 , 6944825660 (Εφη Παπαστυλου).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης