"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Το καλύτερο αρτοποιείο στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το ψωμί δεν μπορεί να λείπει από κανένα τραπέζι και αυτό ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΩΤΟΥΖΑΣ  το γνωρίζει πολύ καλά…γι’αυτό διαθέτει μεγάλη ποικιλία,καλύπτοντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες! Το αρτοποιείο Κωτούζας με την πολύχρονη πείρα του έχει δημιουργήσει παράδοση στο χώρο της αρτοποιίας στα Τρίκαλα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ψωμι

Πρόκειται για τη γνωστή οικογενειακή επιχείρηση με πολυετή παρουσία στην αγορά των Τρικάλων, που μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 21-23 διευρύνοντας κι επεκτείνοντας τη δραστηριότητά της συνδυάζοντας αρμονικά το σύγχρονο με το παραδοσιακό.Ολόφρεσκο ψωμί, αρωματικός καφές, κρύα σάντουιτς, απολαυστικά αρτοποιήματα, λαχταριστές σφολιάτες, κουλούρια, τσουρεκάκια, πίτες, μπισκότα, κέικ, κρουασάν, ντόνατς αλλά και γλυκά που μας βάζουν σε πειρασμό κι ένα σωρό άλλα μυρωδάτα και γευστικά προϊόντα παρασκευάζονται από νωρίς το πρωί και διατίθενται προς πώληση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σε ένα χώρο εντυπωσιακό στο κέντρο των Τρικάλων.

Φωτογραφία του Κωτούζας Αρτοποιείο.

Κάτι ακόμη που  αρέσει πολύ σ’ αυτόν το φούρνο είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη. Ο χρόνος που παίρνουν για να σε ρωτήσουν τι προτιμάς και να σου εξηγήσουν τι γεύση έχει κάθε ψωμί. Α, και τα γύρω-γύρω, κουλουράκια, τυροπιτάκια, σπανακοπιτάκια, πιροσκί, είναι επίσης νοστιμότατα

Αποτέλεσμα εικόνας για αρτοποιηματα

Αποτέλεσμα εικόνας για αρτοποιηματα

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης