"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.4 C
Trikala

“Το μόνο άσχημο με τη σημερινή νεολαία είναι ότι δεν ανήκουμε πλέον σ’ αυτήν.” Salvador Dalí

lafarm

Σχετικά άρθρα

Χθες,αποβολές μαθητών σε σχολεία των Τρικάλων με “άνωθεν” εντολές για ανάρμοστη συμπεριφορά στην παρέλαση…
Σήμερα,απειλές και ύβρεις από τον Πρύτανη του Ε.Κ.Π.Α. κ.Φορτσάκη απέναντι σε φοιτητές.ενώ ταυτόχρονα προαναγγέλονται πειθαρχικές και νομικές διώξεις!
Ο ίδιος κ.Φορτσάκης,νομικός σύμβουλος μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων κατά καιρούς,που πριν λίγες ημέρες έστειλε τα ΜΑΤ να χτυπήσουν τους φοιτητές έξω από τα Προπύλαια!
Φυσικά,οι Πρυτάνεις,οι Διευθυντές και οι αρμόδιοι Διευθυντές Β’βάθμιας εκπαίδευσης ,τσαμπουκά ξέρουν να κάνουν μόνο απέναντι στους αγωνιζόμενους φοιτητές και στους “απείθαρχους” μαθητές.
Κατά τα λοιπά όμως,σούζα στους Υπουργούς και στους κυβερνώντες,σούζα στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα και στις επιχειρήσεις που ετοιμάζονται να αλώσουν την εκπαίδευση.
Ας μην ξεχνούμε ποιοι έκαναν προεκλογική καμπάνια μέσα στα σχολεία των Τρικάλων υποδεικνύοντας στους μαθητές τι να ψηφίσουν!!!
Ας μην ξεχνάμε ποιοι στα Πανεπιστήμια στήνανε μαγαζάκια εξυπηρετήσεων και ρουσφετιών παρέα με τα “καλά παιδιά” της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΠΑΣΠ!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΑΤ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΑΡΑΔΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ,ΣΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕ ΣΦΑΓΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ,ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ,ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ!
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης